Gewaagde behangontwerpen, de trends van dit najaar

Tijdens de ETC najaarsbeurs in het ETC Design Center Europe te Culemborg, werden de nieuwste behangcollecties gepresenteerd door verschillende high-end interieurmerken.

Mooi behang, in diverse dessins, kleuren en materialen verrijken ieder interieur op eigen wijze. Ik heb een grote liefde voor de muurbekledingcollecties en ben dan ook blij om de laatste noviteiten met jullie te kunnen delen.

Kinfolk behangcollectie | MissPrint

Kinfolk, wat familie of naasten betekent, is een feestcollectie. Gewaagde nieuwe behangontwerpen zijn samengebracht met een selectie MissPrint-klassiekers, ter ere van het tienjarig jubileum. Met behulp van nieuwe printtechnieken en een schoon, fris kleurenpalet karakteriseert en definieert de collectie de ware geest van MissPrint.

Verkrijgbaar bij Anke van Goor, ETC design Center Europe

Muurbekleding Artisan, Cantala en Insolence

Arte presenteert dit najaar drie nieuwe muurbekledingcollecties. ‘Artisan’ staat voor muurbekleding die pure liefde voor het vak uitstraalt. De collectie is een ode aan hoogwaardig, artisanaal vakmanschap. Ze is gemaakt uit natuurlijke materialen, van mineralen en grassen tot tropische planten. ‘Cantala’ huldigt de pure schoonheid van natuurlijke materialen zoals sisal, raffia en papier. De authentieke, gracieuze look van deze producten staat centraal. De muurbekledingcollectie ‘Insolence’ gaat Back to the roaring twenties, waar de interieurs uitbundiger zijn dan ooit.

Verkrijgbaar bij Arte, ETC design Center Europe

L’Hôtel boutique wallpaper collection | Sandberg

L’Hôtel is een kleine en exclusieve boutique behangcollectie, waarin eigenzinnigheid de klassieke stijl aftroeft. Het grote modehuis ontmoet de kleine, intieme cocktailbar. De collectie biedt dramatische patronen en krachtige kleuren in een eclectische mix. Ontdek bijvoorbeeld de dramatische bloemen- tentoonstelling van de muurschildering Julie. De L’Hotel collectie brengt ook drie nieuwe versies van de populaire Raphaël in zwart, rood en geel. Sandberg daagt je uit om met de L’Hotel collectie buiten de gebaande paden te durven denken!

Verkrijgbaar bij Anke van Goor, ETC design Center Europe

Tinted Tiles collectie | HookedOnWalls

De nieuwe Tinted Tiles behangcollectie van HookedOnWalls draait om moderne prints met veel karakter. De collectie bestaat uit acht dessins, losjes geïnspireerd op tegelmotieven uit verschillende periodes en stromingen. Klassieke invloeden schemeren door in de prints en texturen van deze collectie, maar dan wel volledig in de lijn van HookedOnWalls: tijdloos, inspirerend en gedurfd.

Verkrijgbaar bij Arte, ETC design Center Europe

Libreria | Gastón Y Daniela

Libreria is een prachtige collectie van etnische en geometrische patronen, die elk interieur een smaakvol statement geeft. De 2018 Librería collectie bevat verschillende hoofdstukken, alsof ze deel uitmaken van een bibliotheek. De collectie is onderverdeeld in 6 boeken. De printontwerpen uit de behangcollectie van 2017 zijn nu in bijpassende stoffen te verkrijgen. Allen geïnspireerd op kenmerkende documenten uit het archief, dat terug gaat naar de 18e tot de 20e eeuw.

Verkrijgbaar bij Anke van Goor, ETC design Center Europe

Kinderbehangcollectie Picturebook | Villa Nova

Stap in een wereld die barst van wonderlijke wezens en scènes uit verre oorden met de eerste kindercollectie van Villa Nova, Picturebook. Een uitgebreide collectie stoffen, wandbekleding en accessoires, waaronder volledig geïllustreerde muurschilderingen, muurstickers, kussens, passementen en coördinerende tapijten.Gemaakt in samenwerking met gerenommeerde prentenboekillustrators.

Verkrijgbaar bij The Romo Group, ETC design Center Europe

Over ETC Design Center Europe

ETC Design Center Europe, gevestigd in meubelstad Culemborg, bundelt de krachten van alle exposanten; een zo compleet en gevarieerd mogelijk aanbod van kwalitatief hoogwaardige interieurmerken en -collecties wordt aan de bezoeker aangeboden. Aanvullend is ETC Design Center dé plek om vakkundige kennis op te doen middels de ETC Academy. Het design center biedt 15.000 m2wooninspiratie. Ruim 90 verschillende exposanten uit het hoge segment voeren gezamenlijk meer dan 500 verschillende interieur- en exterieurmerken.

Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande links:

Anke van Goor
Arte
The Romo Group
ETC Design Center Europe

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This