Multi kleurenpalet in Art Deco stijl

Art Deco is een stijl, die wordt gekenmerkt door rijke kleuren, geometrische figuren en overdadige versieringen.

Art Deco was in zekere zin een mengelmoes van vele verschillende stijl- en kunststromingen uit de eerste decennia van de 20″eeuw. In die tijd waren de kleuren minder uitbundig dan de vormen. Met het kleurenpalet van Amazona krijtverf heeft de Art Deco een kleurrijke metamorfose ondergaan. Een nieuwe kleurentrend is geboren: Urban Optimism Art Deco met Amazona.

Styling ID Tips & Trends Multi kleurenpalet in Art Deco stijl 3

Multi kleurenpalet op één muur

De trend Urban Optimism Art Deco bewijst dat één kleur op de muur niet per se hoeft. Creëer deze stijl door verschillende, heldere kleuren te gebruiken en vormen te combineren. Het kleurenpalet van Amazona krijtverf leent zich hier perfect voor. Marrakesh, Citron, Rose, Lila, Duiker-blauw, Jeans, Blanc-de-Blanc en Mandarine zorgen – samen met jouw creativiteit – voor een Urban Optimism Art Deco interieur.

Styling ID Tips & Trends Multi kleurenpalet in Art Deco stijl 2

Het ‘geheim’ van Amazona

De minerale basis in combinatie met de natuurlijke pigmenten vormen het ‘geheim’ van Amazona krijtverf en maakt het hiermee de enige 100% biologische afbreekbare krijtverf in Nederland. De matte verf is geschikt voor binnenmuren en meubels en geeft een stijlvolle, rustige uitstraling. Het is super dekkend, vrij van giftige stoffen, antiallergisch, ademend en nat afwasbaar.

Styling ID Tips & Trends Multi kleurenpalet in Art Deco stijl
Styling ID Tips & Trends Multi kleurenpalet in Art Deco stijl 4

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This