Deze Lifestyle Papergoodies zijn tof

Ik heb ze nog de briefjes die ik aan mijn ouders schreef en terugvond met hun lieve antwoord erop. Soms heel simpel de melding dat ik even weg was. Maar ook over hele dierbare momenten.

Met weinig woorden kan je heel veel zeggen. Als kind was ik altijd beter in het opschrijven van mijn belevingen en gevoelens, dan dat ik er over praatte. Dat was veilig en verhelderend. Wanneer mijn kids vastliepen in een situatie kocht ik een mooi schrift en pen, zodat ze erover konden schrijven. Vaak kwamen ze niet verder dan 2 bladzijdes met schrijven, maar was het “probleempje” wel opgelost.

Styling ID Tips en Trends Deze Lifestyle papergoodies zijn tof vragenboek-voor-kinderen

Hippe invulboeken

Daarom ben ik enorm enthousiast over de creatieve invulboeken van Project-3. Deze creatieve boeken geven je de mogelijkheid om herinneringen aan een bepaalde periode vast te leggen. Denk aan de zwangerschap, het eerste jaar van je kind, leuke uitspraken of de schoolfoto’s. Maar ook voor lekkere recepten, geheimpjes en wachtwoorden zijn er mooie boeken verkrijgbaar. Bijzonder leuk is het vragenboek voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Even gezellig kletsen voor het slapen gaan. Dit leuke invulboek bevat per dag 5 vragen die je je kind voor het slapen gaan kunt stellen. Schrijf alle antwoorden in het boekje zodat je een leuke herinnering voor later krijgt.

Styling ID Tips en Trends Deze Lifestyle papergoodies zijn tof familieposter tekstposter-geloof-en-een-hele-hoop-liefde

Trendy posters

Project-3 heeft een prachtige collectie zwart-wit posters en prints met een Scandinavisch tintje. Ga bijvoorbeeld voor een leuke quote- of naamposter als je juist een persoonlijke touch wil toevoegen. Of kies voor een familieposter, een van de populairste prints van Project-3. Deze hippe monochrome posters bevatten de familienaam en een mooie quote. Door het zwart-witte design zijn de posters te combineren met verschillende interieurstijlen. De posters zijn verkrijgbaar in A4 en A3 formaat en worden gedrukt kwalitatief en stevig papier.

Styling ID Tips en Trends Deze Lifestyle papergoodies zijn tof familieposter

Sfeer in de tuin

Voor wie wat meer sfeer in de tuin of op het balkon wil, bieden de hippe tuinposters uitkomst. De tuinposters worden gedrukt op scheurvast en wind- en waterbestendig bisonyl en bevatten in elke hoek een ring waarmee ze eenvoudig opgehangen kunnen worden.

Styling ID Tips en Trends Deze Lifestyle papergoodies zijn tof tuinposter

Over Project-3

Aly Katstra is de drijvende kracht achter Project-3. Haar missie is om fijne momenten om te toveren tot mooie papierwaren. Dat kan van alles zijn: van leuke kaartjes tot mooie posters en toffe invulboeken. De ontwerpen kenmerken zich door de monochrome kleuren. Veel zwart-wit met af en toe een of twee steunkleuren, helemaal aansluitend bij de huidige trends.

Wil je de volledige collectie van Project-3 bekijken? Bezoek dan de website.

 

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This