ETC: persontbijt en presentatie najaarscollectie

Blij verrast was ik, toen ik de uitnodiging ontving voor het persontbijt in het omgedoopte ETC Design Experience.

Uiterst nieuwsgierig was ik vroeg onderweg naar Culemborg. Dit keer geen parkeerprobleem en een super leuk ontvangst in de ETC Design Lounge. Bijzonder fijn was de laagdrempelige ontmoeting met Eigenaar Len de Koster en zijn twee “Lenny’s Angels”: Linda (zijn vrouw en creative manager) en Ditte Kolijn (managing director). Zij zijn samen de drijvende veer achter het ETC Design Center Europe.

Styling ID Blog ETC Design Center Europe Persontbijt en presentatie najaarscollectie 2

Van Design Center naar Design Experience

Tijdens de walking breakfast werd ik verwend met heerlijke broodjes en een super lekkere smoothie met tarwegras, die ik volgens Len echt moest proberen. Het ETC heeft de laatste jaren een ware metamorfose ondergaan. Maar liefst 500 high-end interieur- en exterieurmerken zijn in het ETC te vinden, in 120 exclusieve showrooms. Aanvullend is ETC Design Center dé plek om vakkundige kennis op te doen middels de ETC Academy. Zo worden vakmensen opgeleid in het Arte Wallpaper training center. Kortom het ETC is een Design Experience.

Styling ID Blog ETC Design Center Europe Persontbijt en presentatie najaarscollectie 3

Najaarsnoviteiten

Na de openingsspeech begon het uitgebreide aanbod van lezingen en workshops. Zo woonde ik een uiterst spontane presentatie van Farrow & Ball bij. Daarna ging ik op zoek naar de najaarsnoviteiten van de diverse exposanten. Het ETC is bekend gebied en ik ken er inmiddels ook een aantal exposanten.

Styling ID Blog ETC Design Center Europe Persontbijt en presentatie najaarscollectie 12

Nature @ Home

Eén van mijn eerste blogs die ik schreef, ging over de natuurlijke wanddecoratie van Nature @ Home: “Van kokosnoot tot wandpaneel“. Cocomosaic is mijn favoriet, maar inmiddels heeft deze exposant nog veel meer natuurlijke wandbekleding in zijn collectie. Denk aan mos, schelpen, hout en boomschors. En als noviteit kreeg ik een echte primeur te zien: wandpanelen van zout!

Styling ID Blog ETC Design Center Europe Persontbijt en presentatie najaarscollectie 10

Candia Strom Nederland

Candia ken ik van Beurs Eigen Huis. Hier ontmoette is Hans en Natasja die met veel passie, de Griekse handgemaakte matrassen en bedden aan mij showden. Candia Strom maakt matrassen van superieure kwaliteit en stijl, met natuurlijke materialen. Ambachtelijk vervaardigde luxe bedden die dankzij het gebruik van materialen als: katoen, olijfolie, paardenhaar, kamelenwol, kokos, bamboe en kasjmier, je een ontspannen nachtrust geven. Daarnaast hebben de bedden ook een exclusieve uitstraling.

Styling ID Blog ETC Design Center Europe Persontbijt en presentatie najaarscollectie 4

Droomvlucht

120 showrooms bezichtigen klinkt als topsport en eerlijk gezegd was ik beperkt in mijn tijd. Toch heb ik mijn best gedaan een paar mooie sfeerbeelden te maken. Een kleine droomvlucht langs enkele exclusieve showrooms. Voor de gepresenteerde noviteiten zal ik aparte artikelen op de website publiceren, deze zijn de moeite waard om extra uit te lichten!

Styling ID Blog ETC Design Center Europe Persontbijt en presentatie najaarscollectie 5
Styling ID Blog ETC Design Center Europe Persontbijt en presentatie najaarscollectie 9
Styling ID Blog ETC Design Center Europe Persontbijt en presentatie najaarscollectie 14
Styling ID Blog ETC Design Center Europe Persontbijt en presentatie najaarscollectie 15
Styling ID Blog ETC Design Center Europe Persontbijt en presentatie najaarscollectie 6
Styling ID Blog ETC Design Center Europe Persontbijt en presentatie najaarscollectie 9
Styling ID Blog ETC Design Center Europe Persontbijt en presentatie najaarscollectie 13
Styling ID Blog ETC Design Center Europe Persontbijt en presentatie najaarscollectie 8

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This