Ontdek jouw unieke Slaap-DNA®

Niets is belangrijker dan een goede nachtrust. Ook al is die soms kort, uitgerust wakker worden is zo belangrijk.

Ik heb niet heel veel slaap nodig om te kunnen functioneren, maar als ik naar bed ga moet ik dan wel de rust en comfort vinden. Een goede nachtrust is zo belangrijk. Dit begint bij een passend bed. Maar hoe weet je welk bed bij je eigen lichaamsprofiel past?

Styling ID tips en trends Slaap jij lekker ledikant-met-boxpringlook-catharina

Wat is jouw Slaap-DNA®?

Slaapspecialist Morgana is constant op zoek naar innovatieve middelen om een beter slaapcomfort te kunnen bieden. Op basis van de unieke slaaptest en de resultaten van 300.000 mensen die deze slaaptest reeds hebben gedaan, is het voor Morgana mogelijk om 365 dagen slaapgarantie af te geven. In een van de zestien winkels kun je gratis jouw persoonlijke Slaap-DNA® laten meten. DNA staat voor Digitale Nachtrust Analyse en is per persoon verschillend. Tijdens een acht minuten durende slaaptest voegt het hypermoderne testbed zich naar jouw contouren en wordt het patroon van je unieke drukpunten in kaart gebracht.

Styling ID tips en trends Slaap jij lekker slaaptestcabine-gratis-slaaptest-met-real-time-meting

Slaaptestweken

Aan de hand van de resultaten van deze test, je persoonlijke voorkeuren én het beschikbare budget, stelt Morgana het bed samen dat past bij jou. Om tot de beste oplossing te komen wordt jouw Slaap-DNA® toegepast bij de keuze voor vier componenten die onderling op elkaar afgestemd zijn. Ontdek jouw bed, ingesteld op jouw eigen lichaamsprofiel! Wacht niet te lang, want tijdens de slaaptestweken slaap je extra voordelig met een stapelkorting die oploopt per product. Bij aanschaf van een compleet slaapsysteem ontvang je 5% korting op elke bodem, 10% op elk matras, 15% op elk hoofdkussen en 20% op elk dekbed. Hoe completer je oplossing; hoe hoger de korting!

Styling ID tips en trends Slaap jij lekker boxspring-morgana-slaaptestweken

Over Morgana

Met ruim dertig jaar slaapexpertise biedt Morgana unieke slaapoplossingen die gemaakt zijn voor jouw lichaam. Morgana staat voor een persoonlijke benadering, een heldere prijsopbouw en innovatieve slaapoplossingen. De adviseurs nemen rustig de tijd om je slaapgedrag te inventariseren en stellen het slaapsysteem samen dat het beste bij jouw voorkeuren en profiel past. Maak een afspraak voor een gratis slaaptest in een van de winkels en ontdek wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.

Styling ID tips en trends Slaap jij lekker ledikant-met-boxpringlook-duuk

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This