Noviteiten tijdens Oktober Woonmaand beursbezoek

Ik heb de afgelopen weken heel wat beurzen bezocht. De vtwonen & designbeurs bezocht ik zelfs twee keer!

De eerste beursdag was ik samen met Sil en Anita van de Brocanteschuur “de Boshuuze” op de beurs. Een super ervaring, aangezien zij deze beurs op geheel eigen wijze benaderen. Veel geleerd over de brocante en vintage die we hier ontdekten. De tweede dag stond in het teken van de relaties van Uitgeverij Bouwmedia. Voor deze bedrijven schrijf ik online artikelen. Altijd leuk om thuis te komen met hun laatste nieuwtjes. Ten slotte bezocht ik de stand van Marga Sfeervuren die ik welkom mag heten als opdrachtgever. Kortom, twee super leuke dagen. Kijk je mee?

Styling ID BLOG Noviteiten tijdens Oktober Woonmaand beursbezoek 20

Absolute ‘Scoop’ van Selsiuz

Altijd leuk als je terugkomt met een heuse ‘scoop’! Selsiuz showde een gloednieuwe kokendwaterkraan, waarvan het foldermateriaal nog niet beschikbaar is. Over een paar weken introduceren zij de nieuwste Gessi kokendwaterkraan met touch bediening die apart op het aanrecht is bevestigd. De kraan zal in vier kleuren leverbaar zijn! Houdt onze website in de gaten voor alle aanvullende informatie binnenkort, maar hier is wel alvast een mooie foto.

Styling ID BLOG Noviteiten tijdens Oktober Woonmaand beursbezoek

Kookplaat met speelse twist

Smeg presenteerde een reeks prachtige gaskookplaten, waarvan één met wel heel bijzondere pannendragers. Deze nieuwste energie-efficiënte en zuinig Flame Blade burners wordt met rvs-vogels omringd. Vind je de vogels niet passen? Je kunt deze kookplaat ook decoreren met dragersets in de vorm van fruit, bladeren of insecten.

Styling ID BLOG Noviteiten tijdens Oktober Woonmaand beursbezoek 2

Kookeiland met verweerd uiterlijk

De industriële woontrend is al een tijdje gaande en zal de keukenbranche nog niet snel verlaten. Nolte keukens sluit met greeploze keuken Fero GL goed aan bij deze trend. Het royale kookeiland heeft een robuust uiterlijk, door de roestige kleur. Wat een mooi plaatje in combinatie met de design barkrukken en koperen hanglampen.

Styling ID BLOG Noviteiten tijdens Oktober Woonmaand beursbezoek 3

Vloer in de spotlight

KOL Tegels trok de aandacht met een kleurrijke en bonte-mix van hectagon vloer- en wandtegels. Een mix&match van goed op elkaar afgestemde kleuren en patronen. Hierdoor ontstaat een sfeervol patchwork. Liever iets rustiger? Je kan zelf met de kleuren en patronen aan de slag. Kies voor één kleur of één patroontegel, je kan het zelf zo bont maken als je wilt.

Styling ID BLOG Noviteiten tijdens Oktober Woonmaand beursbezoek 4

Dit zijn nog een paar mooie foto’s die ik met jullie wil delen. vtwonen & designbeurs was voor mij een succes. Ik hoop dat ik jullie een kleine impressie heb kunnen geven van mijn ervaring daar.

Styling ID BLOG Noviteiten tijdens Oktober Woonmaand beursbezoek 12
Styling ID BLOG Noviteiten tijdens Oktober Woonmaand beursbezoek 21
Styling ID BLOG Noviteiten tijdens Oktober Woonmaand beursbezoek 8
Styling ID BLOG Noviteiten tijdens Oktober Woonmaand beursbezoek 23
Styling ID BLOG Noviteiten tijdens Oktober Woonmaand beursbezoek 24

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This