Haal tropical vibes in huis

Ben je op zoek naar een vrolijk behang passend bij jouw eclectische woonstijl? Dan spreekt deze nieuwe behangcollectie je zeker aan.

Creëer een blikvanger op de muur, met de nieuwe behangcollectie van Roomblush geef je jouw woon- of slaapkamer een vrolijk uiterlijk. Met het kleurrijke en eclectische behang Hacienda, Zumo, Zostera en Terrazzo haal je de Tropical vibes in huis.

Styling ID Tips en Trends haal tropical vibes in huis

Mediterrane sferen

Van zongerijpte sinaasappels en ruisende bladeren tot marsala terrazzo patroon; met de nieuwe collectie kom je binnen no-time in Mediterrane sferen! De veranderende wereld en het positieve effect van het digitaal delen van kennis en inspiratie heeft Eline aangezet tot de creatie van de Tropical collectie. De vervaging van grenzen zorgt immers voor een eclectische wereld. Dat zie je niet alleen als je naar de bevolking kijkt, maar vind je ook terug in het interieur. Afrikaanse, Scandinavische, Zuid-Amerikaanse invloeden worden gecombineerd, gemixt en gematcht. Het resultaat zijn huizen met pit en eigenheid. En daar houdt Roomblush van!

Styling ID Tips en Trends haal tropical vibes in huis 4

Fris en kleurrijke behangcollectie

De nieuwe serie bestaat uit 6 verschillende patronen. Zo is er Zumo, het nieuwe behang met een print van Provençaalse sinaasappels. Het Terrazzo behang spreekt vanwege het grafische terrazzopatroon in marsala of pastel. Tot slot bestaat de Tropical collectie uit Hacienda en Zostera; twee dessins met een meer botanische insteek. Zostera is wat rustiger met een fijn, fris bladerpatroon, terwijl de Hacienda wordt geïllustreerd met een donker, kleurrijk en weelderig bladerdek.

Styling ID Tips en Trends haal tropical vibes in huis 5

Roomblush viert jubileum

Roomblush viert dit jaar een feestje, want het homelabel bestaat alweer vijf jaar! Vijf jaar geleden lanceerde Eline het merk vanuit haar liefde voor interieur en vormgeving. Roomblush groeide uit tot een volwaardig homelabel met behang, textiel en deco en werd verkocht via de klassieke verkoopkanalen. Maar Roomblush gooide het roer, vanaf begin dit jaar, volledig om en maakt een switch naar ‘slow design’. De collecties worden enkel verkocht via de webshop, de brandstore in Roeselare (België) en tijdens de jaarlijkse pop-ups.

Styling ID Tips en Trends haal tropical vibes in huis 6

Over Roomblush

De collectie van Roomblush betovert ruimtes en zorgt voor een intens gevoel dat raakt en blij maakt. Elke kamer in huis, speels of zakelijk, leeft op met kleur en zonlicht. Het merk brengt een totaalconcept, van behang tot textiel en deco tot in de kleinste details. Doordat Roomblush rechtstreeks verkoopt aan de consument, is het mogelijk goed in te spelen op trends en wisselende collecties te brengen. Bekijk het complete assortiment via www.roomblush.com.

Styling ID Tips en Trends haal tropical vibes in huis 2

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This