Stoere badkamer! Douchen op beton

In de badkamer zie je tegenwoordig steeds meer grijs: sierbeton of grijze tegels in de meest uiteenlopende tinten, subtiel grijze muurverven en donkere antracietkleurige tinten en accessoires.

Dit is de actuele trend. In combinatie met houten meubilair vormt grijs een perfect contrast; samen met vlakke kleuren, zoals de nieuwe Duravit meubelkleur betongrijs mat, benadrukt het een uniforme, tijdloze look.

Styling ID Tips & Trends Stoere badkamer! Douchen op beton 3

Douchen op beton

Met de douchebak Stonetto van Duravit lijkt het of je op echt beton staat te douchen. Stonette is namelijk vanaf nu ook, naast wit en antraciet, leverbaar in betongrijs.

Styling ID Tips & Trends Stoere badkamer! Douchen op beton

Stenig karakter

Stonetto heeft een stenig karakter en komt toch egaal over. Het fluweelzachte oppervlak voelt onvergelijkbaar aan. Het is mat en tegelijk antislip en krasbestendig. Stonetto is gemaakt van Durasolid Q, een hoogwaardig mineraalgietmateriaal. Door de hoge oppervlaktehardheid en dichtheid is de douchebak zeer bestand tegen beschadiging en vuil.

Styling ID Tips & Trends Stoere badkamer! Douchen op beton 2

Eenvoudig te reinigen

De nauwelijks zichtbare afloop van de bak zorgt voor een perfecte waterafvoer. Zelfs grote hoeveelheden water stromen snel weg. Door de homogene deklaag is de douchebak eenvoudig te reinigen. Stonetto kan gelijkvloers, half ingebouwd of opgelegd geplaatst worden. Duravit biedt Stonetto in twaalf afmetingen aan.

Kijk voor meer informatie op: www.duravit.nl.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]