Inloopdouche met Dutch design vloer

Heb jij een kleine badkamer en wil je deze een luxe uitstraling geven?

Ook een kleine badkamer kan omgetoverd worden in een kleine wellness. Door te spelen met ruimte, luxe materialen en kleur krijg je al snel een exclusieve uitstraling. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een inloopdouche met glazen wand, blijft de badkamer optisch groot.

Styling ID Tips en Trends Inloopdouche met Dutch design vloer 2

De perfecte inloopdouche begint bij de vloer

Doortegelen van de badkamervloer lijkt een logische keuze. Maar natte tegels worden spekglad en de voegen zijn niet goed schoon te maken en dus onhygiënisch. Kies daarom altijd voor een losse douchevloer. Villeroy & Boch heeft douchevloeren van verschillende materialen die voldoen aan de hoogste antislipklasse, ultravlak zijn en helemaal te matchen met de kleuren en materialen in de badkamer.

Styling ID Tips en Trends Inloopdouche met Dutch design vloer 3

Prints by Edward van Vliet

De Subway Infinity douchevloeren hebben een tegellook dankzij een speciale printtechniek: ViPrint. Stem de douchevloer af op de badkamertegels voor een strak geheel, of kies juist voor een afwijkend patroon. Het is een vloer, maar je ziet een tegel! Er is keuze uit twintig prints, waarvan er zes uit de koker van Dutch designer Edward van Vliet komen.

Edward van Vliet staat bekend om zijn bijzondere patronen. De door hem ontworpen douchevloer-designs zijn direct herkenbaar: geïnspireerd door thema’s als geometrie, natuur en mondiale architectuur creëerde hij zes prints in prachtige kleuren.

Styling ID Tips en Trends Inloopdouche met Dutch design vloer 4

Warme voeten

Douchevloer Squaro Infinity’ is gemaakt van Quaryl®. Dit unieke materiaal, ontwikkeld door Villeroy & Boch, voelt lekker warm aan en is dus comfortabel voor de voeten. Handig: de douchevloer is ultravlak en op de millimeter nauwkeurig op maat te maken. Ideaal voor een douche met een afwijkende maat, lastige hoekjes of zuilen. Verkrijgbaar in vijf kleuren: antraciet, grijs, bruin, Stone White of crème. Quaryl® is een door Villeroy & Boch ontwikkeld materiaal dat sinds jaar en dag wordt geproduceerd in Roden, Drenthe. Het materiaal verenigt de kenmerken van kwartskristal (sterkte) en acrylhars (warmte isolerend en stoot- en krasbestendig).

Styling ID Tips en Trends Inloopdouche met Dutch design vloer 6

Kijk voor nog veel meer badkamerinspiratie op www.villeroy-boch.com.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This