Circum designed om uit te snoepen

Wat mij betreft maakt het niet uit wat je bewaard in de Circum voorraadpot! Deze nieuwe ronde, glazen potten van Puik zijn al snoepjes om te zien.

De Circum potten zijn ontworpen door Ontwerpduo en gemaakt van mondgeblazen glas waarin de kleuren uit de regenboog doorschemeren.

Styling ID Tips & Trends Circum designed om uit te snoepen

Multifunctionele deksel

De glazen Circum voorraadpotten zijn ontworpen met het idee, dat een deksel meer kan doen dan alleen openen en sluiten. Daarnaast zijn de potten ook op z’n kop neer te zetten, waardoor er nog meer gedaan kan worden met de opmaak en presentatie. De deksel heeft dezelfde soort vorm als de pot zelf.

Styling ID Tips & Trends Circum designed om uit te snoepen 4

Circum pot en presentatie

Snoepgoed en koekjes opbergen en tegelijkertijd mooi presenteren. Het gekleurde glas zorgt daarbij voor een fris en kleurrijk geheel op tafel of in de keuken. De slim ontworpen deksel heeft een dubbele functie. De holle bovenkant dekt deze de potten niet alleen goed af, maar is ook perfect bruikbaar als schaal om de lekkernijen op te serveren. Een perfecte combinatie van mooi en praktisch design.

Styling ID Tips & Trends Circum designed om uit te snoepen 2

Puik – the dutch touch

Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn meubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert, coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven. Elk item is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van eersteklas materiaal. Alle items uit de collectie kun je shoppen via www.puikdesign.nl of koop je bij een van de 300 retailers. Inkopers kunnen terecht op internationale beurzen of tijdens pop-up evenementen.

Styling ID Tips & Trends Circum designed om uit te snoepen 1

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This