Twee dagen Beurs Eigen Huis

Vorig weekend was het in nog in volle gang: Beurs Eigen Huis voorjaarseditie 2018.

Dit keer zonder Bloggers Home, maar dat was voor mij geen reden om niet op de beurs aanwezig te zijn. Ik koos ervoor om twee dagen Beurs Eigen Huis vanaf twee verschillende stands te ervaren.

Styling ID Blog twee dagen Beurs Eigen Huis Bouwmedia

Bouwmedia

Bouwmedia is de uitgeverij waarvoor ik online redactiewerk verricht. Het is een jarenlange traditie aan het worden, op iedere Beurs Eigen Huis geven zij de prachtige UW-magazines gratis weg aan het bezoekende publiek. Zo ook deze editie. Na het bericht dat de beurs officieel geopend was, waren wij letterlijk urenlang aan het bijvullen van onze stapels magazines. Dit leverde soms hilarische momenten op. Dus de stemming zat er bij ons goed in.

Styling ID Blog twee dagen Beurs Eigen Huis Nolte keukens

Bezoek stands van relaties

Vanaf een uur of drie werd het een stuk rustiger. Hierdoor kon ik samen met Stephan Beelen, eigenaar van Bouwmedia, de stands bezoeken van een aantal relaties die in de magazines adverteren. Dat vind ik altijd heel fijn om te doen. Ik schrijf over hun producten en het schrijft altijd makkelijker als je de personen erachter leert kennen. En wanneer ik het product kan zien en aanraken, wordt mijn beleving bij het schrijven ook beter. Over deze kleine beurstour heb ik een blog geschreven op UW-woonmagazine, die kan je hier lezen.

Styling ID Blog twee dagen Beurs Eigen Huis Art of Fire header

Dag twee

De tweede dag was ik bij Art of Fire te vinden. Zij zijn onderdeel van een grote stand, van totaal vier bedrijven: Fine Oak, van der Vegt, Mijn Wijn Plein en Art of Fire. Een vrolijk stel mannen waar ik mijn dag mee mocht delen. Het begon al goed, met een heerlijke kop koffie en een appelflap.

Styling ID Blog twee dagen Beurs Eigen Huis Fine Oak

Fine Oak

De stand wordt gevormd door een prachtige eikenhouten skelet van Fine Oak. Dit bedrijf is namelijk expert in het maken van eikenhouten buitengebouwen. Denk aan overkappingen, schuren, maar ook tuintafels. Groot of klein. Allemaal met de handgemaakt maatwerk!

Styling ID Blog twee dagen Beurs Eigen Huis Fine Oak 2

Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

Aan de kant van ‘van der Vegt’ is de stand voorzien van een prachtige stalen pui, die de beursbezoekers enorm aantrok. Dit bedrijf is gespecialiseerd in smeed en restauratie van metaalwerk, staalbouw voor binnen en buiten. Vakmanschap en Ambacht zijn hierbij keyword. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en heeft inmiddels een prachtig portfolio opgebouwd. Dat stalen deuren en kozijnen hot zijn, werd ons duidelijk aan het drukke verkeer aan hun kant van de stand.

Styling ID Blog twee dagen Beurs Eigen Huis van der Vegt detail

MijnWijnPlein

In het midden van de stand stond een prachtige presentatie van mooie wijnen. MijnWijnPlein is een wijn-webwinkel met karaktervolle wijnen, die ambachtelijk worden geproduceerd door lokale Franse wijnboeren. Hierbij is niet alleen de smaak van de wijn belangrijk, het is het verhaal achter de wijn die deze vormt. Iedere Fles wijn heeft zijn eigen ‘story to tell’. Hierdoor geniet je nog meer van het Franse product. Het is een ware beleving! MijnWijnPlein was voor ons een heerlijke toevoeging aan de stand, naast de prachtige wijn verhalen, verzorgden ze ook onze catering.

Styling ID Blog twee dagen Beurs Eigen Huis mijnwijnplein 1
Styling ID Blog twee dagen Beurs Eigen Huis mijnwijnplein wijn

Art of Fire

Onze kant van de stand was vooral gericht op de presentatie van het nieuwe product Wild van Enki Stove. Hiervoor hadden wij de perfecte plek. Van diverse kanten kwamen geïnteresseerde bezoekers kijken naar onze brandende pot, die we de hele dag met pellets brandend hielden. Onze flyers werden gretig meegenomen. Ook de Stack Stoves werden veel bekeken. Het was een komen en gaan van bezoekers. Een prettige drukte en een goede sfeer bij Art of Fire.

Styling ID Blog twee dagen Beurs Eigen Huis Art of Fire Enki Stove Wild
Styling ID Blog twee dagen Beurs Eigen Huis Art of Fire Enki Stove Wild brandend

Speed Stylingadvies

Om mijn volgers te trakteren had ik een oproep gedaan om langs te komen voor een gratis stylingadvies. Hiervan werd gretig gebruik gemaakt. Heerlijk om enthousiaste mensen te kunnen helpen bij de indeling van hun toekomstige huis. Van notariswoning, twee-onder-een-kap tot flat, na een korte sessie van maximaal een half uur gingen mijn bezoekers weer vrolijk verder met het beursbezoek.

Styling ID Kom naar Beurs Eigen Huis

Bekende stands

Ook deze editie kwam ik veel bekenden tegen. Wanneer je veel beurzen bezoekt en/of deelneemt aan de beurzen creëer je een soort familie om je heen. Althans zo ervaar ik het. Ik loop dan ook altijd een rondje om even iedereen te begroeten, te kijken of er nog nieuwtjes zijn etc. Kijk mee op mijn favoriete stands! Klik op de foto en je komt op hun website.

Toch bijzonder om vanaf twee verschillende stands de beurs te mogen beleven. Beurs Eigen Huis heeft een speciaal plekje gekregen, gelukkig hoeven we dit jaar niet al te lang te wachten. Van 21 t/m 23 september is de najaarseditie van Beurs Eigen Huis.

Styling ID Blog twee dagen Beurs Eigen Huis Nature at Home

NATURE AT HOME

Styling ID Blog twee dagen Beurs Eigen Huis simplex furniture

SIMPLEX FURNITURE

Styling ID Blog twee dagen Beurs Eigen Huis Easy living

EASY LIVING

Styling ID Blog twee dagen Beurs Eigen Huis Verandi

VERANDI

Styling ID Blog twee dagen Beurs Eigen Huis Candia

CANDIA

Styling ID Blog twee dagen Beurs Eigen Huis de Tafelheren

DE TAFELHEREN

Styling ID Blog twee dagen Beurs Eigen Huis Palms and more

PALMS AND MORE

Styling ID Blog twee dagen Beurs Eigen Huis Nature at Home panelen

NATURE AT HOME

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This