Functioneel design met authentieke materialen

Bij Rolf Benz heeft men de ontwikkeling van nieuwe flexibele levensstijlen al lang in het vizier ­en creëert daarom elegante en functionele modellen.

Rolf Benz AURA, ontworpen door Beck Design, is een lichtvoetige functioneel bankprogramma met een eerbetoon aan de elegantie.

Styling ID Tips en Trends Functioneel design met authentieke materialen 2

Authentieke materialen

Met Rolf Benz AURA pakt Rolf Benz het verlangen naar authentieke materialen op. Luxueuze kussens rusten in de compositie op een fijne plaat die uitgevoerd is in de oppervlakken noten (gefineerd) of echt leisteen (gefineerd).

Styling ID Tips en Trends Functioneel design met authentieke materialen

Optimale flexibiliteit

De afmetingen van de bank en de geïntegreerde functies maken een optimale flexibiliteit mogelijk. Rolf Benz AURA heeft lage rugkussens die omhoog kunnen worden geklapt tot een hoge rugleuning. Worden de zittingen naar voren gedraaid en uitgeklapt, ontstaat er een platform voor het plaatsen van glazen, boeken, borden of dienbladen. Koppelbare tafels zorgen op wens voor extra aflegvlakken en optische transparantie. De lichtheid van Rolf Benz AURA wordt onderstreept door een sierlijk-elegante poot.

Meer informatie bij: www.rolf-benz.com

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This