Handige tool Geesa voor badkamer accessoires

Een badkamer is pas af wanneer de benodigde accessoires zijn toegevoegd. Maar hoe weet je nou welke stijl bij jouw badkamer past?

Zoveel mensen, zoveel wensen en dus ook zoveel badkameraccessoires dat je soms geen keuze meer kan maken. Om deze zoektocht te vergemakkelijken heeft Geesa de stylefinder ontwikkeld. Een tool waarmee je gemakkelijker de juiste badkameraccessoires vindt.

Styling ID Tips & Trends Handige tool Geesa voor badkamer accessoires 5

Vier categorieën

De stylefinder is opgedeeld in vier categorieën, gebaseerd op de kenmerken Round, Organic, Square en Functional. Onder ‘Round’ vallen de collecties met ronde kenmerken. ‘Organic’ betreft de collecties met organische vormen. De collecties met vierkante details, zijn te vinden onder de Square Collections. En de collecties met een functioneel uitgangspunt behoren tot de Functional Collections.

Styling ID Tips & Trends Handige tool Geesa voor badkamer accessoires 4

Mix and match

Het vinden van accessoires die qua stijl en vorm bij jouw interieur passen, is met behulp van de overzichtelijke stylefinder gemakkelijker geworden. Maar misschien nog wel leuker; deze indeling geeft een duidelijke weergave van welke collecties je kunt mixen en matchen, vanwege dezelfde vormentaal. Zo kunnen bijvoorbeeld de accessoires uit de collecties Tone en Wynk goed gecombineerd worden, omdat ze beide organische designelementen hebben. En zo ook de Hotel en Luna accessoires vanwege hun ronde vormen.

Styling ID Tips & Trends Handige tool Geesa voor badkamer accessoires 3

Finishing Touch

Accessoires maken de styling van je badkamer of toilet af. De fraai vormgegeven accessoires van Geesa voegen kleur, karakter en kwaliteit toe aan deze ruimtes. Met behulp van Geesa’s stylefinder vind je gemakkelijk dé badkameraccessoires om jouw interieur het gewenste stijlstatement mee te geven.

De stylefinder vind je in de Geesa brochure, sales manual en op de website www.geesa.com/collecties.

Styling ID Tips & Trends Handige tool Geesa voor badkamer accessoires 2

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This