Vrolijk Nijntje behang voor de babykamer

Wie kent Nijntje van niet? Dit lieve kleine konijntje beleefd de mooiste avonturen in de boekjes van Dik Bruna.

Ik heb ze veelvuldig voorgelezen aan mijn kids, de boekjes van Nijntje. Uiteraard waren er ook een paar formaten knuffels van het konijntje in huis gehaald en konden we haar avonturen volgen in de tekenfilm serie, die dagelijks op tv te zien was. Nijntje is uitgegroeid tot nationale mascotte en bij iedereen geliefd. Het is dan ook leuk om te kunnen melden dat KEK Amsterdam de mooiste illustraties van Dick Bruna in een unieke collectie kinderbehang heeft verwerkt.

Styling ID Tips en Trends Vrolijk Nijntje behang voor de babykamer 2

Nijntje op de muur

Creëer een geweldige kinderkamer met de allerleukste tekeningen van nijntje aan de wand. Nijntje op vakantie, op de fiets, in de auto en natuurlijk met haar beertje. Maar ook de bekende dieren en vriendjes van nijn vind je terug op het nieuwe behang van KEK Amsterdam. Pure nostalgie in de baby- of kinderkamer. Het behang is supersterk, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Dit extra matte vliesbehang is zeer eenvoudig aan te brengen. Hiermee geef je de kinderkamer of speelkamer in no time een complete make-over.

Styling ID Tips en Trends Vrolijk Nijntje behang voor de babykamer 3

Het succes van nijntje

Schrijver en illustrator Dick Bruna, nijntje’s schepper, werd op 23 augustus 1927 geboren in Utrecht en overleed in 2017. Tijdens zijn carrière van 60 jaar kreeg Dick Bruna internationale bekendheid. Over de hele wereld kennen kinderen nijntje – of miffy, zoals ze buiten Nederland wordt genoemd. Nijntje is zijn bekendste en populairste figuurtje dat in meer dan 30 boeken een hoofdrol speelt. Veel kinderen herkennen zich in haar avonturen: van een dagje naar de dierentuin tot een nachtje uit logeren. De verhalen zijn vriendelijk, eenvoudig en lopen altijd goed af. De tekeningen zijn te herkennen aan de eenvoud en levendige kleuren.

Styling ID Tips en Trends Vrolijk Nijntje behang voor de babykamer 4

Over KEK Amsterdam

Familiebedrijf KEK Amsterdam is in 2010 opgericht door Evert, Bas en Barbara Kok. Wat begon als een droom om met elkaar een creatief bedrijf te beginnen, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in muurdecoratie. Van geschilderde bloemen uit de Gouden Eeuw tot wandvullende tekeningen uit bekende kinderboeken: de behangcollecties van KEK Amsterdam zijn geschikt voor elk interieur. Naast behang verkoopt KEK Amsterdam ook muurstickers, posters en prints op hout. Verkrijgbaar op www.kekamsterdam.com en bij meer dan 1.000 verkooppunten in binnen- en buitenland.

Styling ID Tips en Trends Vrolijk Nijntje behang voor de babykamer 5
Styling ID Tips en Trends Vrolijk Nijntje behang voor de babykamer 6

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This