Marga Sfeervuren brengt betaalbare sfeer in huis

Net over de grens in België vind je de allround haardenspecialist, die maar één doel voor ogen heeft: passende sfeerverwarming leveren. Passend bij iedere situatie, wens en portemonnee.

Marga Sfeervuren is expert in warmte en sfeer. In de knusse showroom wordt duidelijk dat de klant centraal staat. Vanaf de verkoop begeleiden professionele medewerkers jou tot en met het plaatsen en de afwerking van jouw haard of kachel. Hierbij worden uitdagingen niet uit de weggegaan, maar ontwikkeld tot een exclusieve en op maat gemaakte haard, een sieraad voor jouw woning.

Styling ID blog Marga Sfeervuren brengt betaalbare sfeer in huisshowroom sfeer

Inspiratievolle Stijlkamers

In diverse stijlkamers worden kachels en haarden brandend getoond. Hier vind je inspiratie voor de sfeer die het beste bij jou past. Naast eigen import van kachels en haarden, levert Marga Sfeervuren veel bekende merken. Wil je een passende schouw? De Bellaterra Schouwen worden gemaakt van natuursteen uit groeves, die zij in eigen beheer hebben. Hierdoor kunnen zij de mooiste schouwen creëren voor een scherpe prijs.

Styling ID blog Marga Sfeervuren brengt betaalbare sfeer in huis grote doorkijkhaard

Pop-Up Store

Vanaf 7 december opent Marga Sfeervuren een Pop-Up Store. Een tijdelijk concept waar meerdere bedrijven en merken een podium krijgen. Allemaal gericht op sfeerverwarming. Hier vind je een grote variatie op gebied van soorten en merken kachels en haarden. Met als primeur de nieuwste vorm van Sfeervuren, een afvoerloze “plug and play” sfeerhaard werkend op bio-ethanol. Doordat de bio-ethanol vergast en niet verbrandt, is deze haard een mooie en milieuvriendelijke vervanger van de gashaard.

Styling ID blog Marga Sfeervuren brengt betaalbare sfeer in huis bio-ethanol haard

Grote partijen, Mega korting

Marga Sfeervuren levert direct aan de consument, maar ook aan bedrijven. Door de inkoop van grote partijen haarden en kachels, kunnen zij mega-kortingen bieden. In de Pop-Up Store en showroom worden deze specifieke haarden en kachels met 50% korting aangeboden.

Styling ID blog Marga Sfeervuren brengt betaalbare sfeer in huis actie

Alles is mogelijk

Ben je op zoek naar een hout-, gas-, pellet-, elektrische-, bio-ethanol haard of kachel? Wil je deze uitgevoerd hebben in staal, keramiek, gietijzer of speksteen? Kies je voor een vrijstaande, inbouw-, hang-, hoek-, liftdeur-, doorkijkhaard of kachel? Bij Marga Sfeervuren vind je het allemaal onder één dak.

Beeldmateriaal: Suheer Kora

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This