Leuk voor de kinderkamer: een trendy muursticker

Wil je zonder veel inspanning in de kamer van jouw kind een blikvanger creëren? Deze muurstickers geven iedere wand een speciale look.

Kinderkamers krijgen een totaal andere look met een muursticker van een stoere leeuw, een verzameling auto’s of een schattige eenhoorn. Of kies niet voor één grote afbeelding, maar ga aan de slag met meerdere kleine stickers. Zo creëer je in een mum van tijd een kamer vol sterren, stippen of flamingo’s!

Muursticker bomen kinderkamer

Weg met die saaie muur

Met een mooie muursticker geef je een saaie muur eenvoudig en snel een nieuw uiterlijk. Ideaal als je geen zin hebt om met verf of behang aan de slag te gaan. Ga voor een muur vol bomen of een verzameling cactussen. De muurstickers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren en zijn te gebruiken op gladde ondergronden. Ze staan niet alleen geweldig op een muur, maar ook op een speelgoedkist, deur of raam.

Leuk voor de kinderkamer een trendy muursticker Unicorn

Baby geboren!

Kondig de komst van je baby in stijl aan met een raamsticker met daarop de naam en geboortedatum van je kindje. De geboortestickers zijn niet alleen op het raam te plakken maar zijn ook erg leuk op bijvoorbeeld een speelgoedkist, deur, muur, kinderstoeltje of het kinderbedje. Dit maakt ze ook perfect als kraamcadeau. Staat jouw perfecte geboortesticker er niet bij of wil je hem in de stijl van het geboortekaartje? Eigenaresse Jenny Kaandorp van Jenny’s Ambachtswinkel gaat graag voor je aan de slag om een mooie geboortesticker op maat te ontwerpen dat perfect aansluit bij de stijl van het geboortekaartje.

Leuk voor de kinderkamer een trendy muursticker Naamstickers

Over Jenny’s Ambachtswinkel

Als klein meisje droomde Jenny Kaandorp, eigenaresse van Jenny’s Ambachtswinkel, er al van om plekken te mogen ontwerpen waar mensen zich fijn en gelukkig voelen. Na een opleiding tot grafisch vormgever opende ze haar webwinkel met muurstickers, geboortestickers en kinderkamer accessoires. Jenny ontwerpt en tekent alle stickers uit het assortiment zelf. Bekijk de hele collectie op www.ja-winkel.nl.

Leuk voor de kinderkamer een trendy muursticker Flamingo

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This