Stijlvolle PVC-vloeren trends

Een vloer bepaalt voor een groot deel de basis van jouw woonsfeer en -stijl. Vind je het lastig om erachter te komen wat bij jou past?

Met deze laatste trends krijg je een goed beeld wat ‘hot’ is in de wereld van de PVC-vloeren. Moduleo, de Belgische specialist in pvc-vloeren zet alvast vier najaarstrends in de spotlight.

Stijlvolle PVC-vloeren trends Pallazo

TREND 1: Palazzo

Rijke materialen, intense kleuren, luxueuze stoffen, subtiele details… De Italiaanse palazzo-sfeer vlijt zich met veel gemak in onze interieurs. In alle stijl en elegantie meet je je leefruimte zo de allures van een authentiek palazzo aan. Daarbij trekken originele vloeren royaal de aandacht met hun majestueuze uitstraling. Voor het expressieve dessin Bohemian liet Moduleo zich inspireren door het klassieke legpatroon van de Hongaarse punt – waarbij de planken in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar liggen – en het oude zigzag-patroon Chevron. Door de strakheid van de tekening van de Hongaarse Punt, past deze vloer zowel in een klassiek als eigentijds interieur.

Stijlvolle PVC-vloeren trends botanicals

TREND 2: Botanicals

De botanische woontrend houdt aan. Ook dit najaar duiken tropische bloemen, planten en dieren enthousiast op in huis, voor een warme, gezellige maar tegelijk ook stoere sfeer. Je eigen ‘urban jungle’ creëren is niet moeilijk: combineer veel groen met natuurlijke materialen zoals hout, rotan, bamboe, glas of aardewerk. Met Shades kleurt Moduleo de tropische trend origineel in. Deze vloer valt op door zijn effect van gelaserd hout en zijn speels maar uitgebalanceerd lijnenspel. Achter deze premium designcollectie gaat een speciaal ontwikkelde technologie schuil voor een ongeëvenaarde reliëfdruk. De botanicals-trend krijgt zo meteen een strakker accent, voor een eigentijdse look in tal van interieurs.

Stijlvolle PVC-vloeren trends blank wood

TREND 3: Blank wood

Om rust te kunnen vinden in deze drukke gedigitaliseerde wereld, trekken we steeds vaker de natuur in. Of halen we de natuur in huis, in al haar rijkdom en schoonheid. Dat vertaalt zich meestal in tijdloze interieurs met een ongekende decoratieve kracht. Lichte tinten – zowel in grovere, massieve blokken als in verfijnde houten latjes – brengen kalmte en verrassen door hun ruime mogelijkheden tot combinatie. De ‘Naturally Impressive Floors’ van Moduleo lijken als het ware uit de natuur geplukt. Deze vloeren staan stuk voor stuk voor een aparte beleving, waarbij je zelfs de diepte van de groeven, lijnen en knoesten voelt. Laurel Oak straalt rust, elegantie en gezelligheid uit. Santa Cruz Oak, gebaseerd op metalen en indigo, heeft een meer vintage imago. En Sierre Oak oogt zacht en verfijnd maar laat je voluit het gevoel van een echte plankenvloer ervaren.

Stijlvolle PVC-vloeren trends stone age

TREND 4: Stone age

Niet alleen met houtmotieven maar ook met steenstructuren maken we steeds vaker een trendstatement in huis: marmer, graniet, leisteen of zelfs het gespikkelde terrazzo dat aan een sterke comeback bezig is. In deze digitale tijden, waar veranderingen elkaar in een snel tempo opvolgen, zoeken we een houvast bij eeuwenoude natuurmaterialen die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan. Mustang Slate brengt natuurlijke schoonheid en duurzame hardheid samen. Voor dit ontwerp greep Moduleo terug naar de klassieke, natuurlijke vloer. Daarbij werd de robuuste ruwheid van steen gecombineerd met een visueel textuurspel. Het resultaat is een luxueuze uitstraling, een moderne look en een heel natuurlijke indruk. De talloze kleurschakeringen en voelbare structuren verraden de buitengewone precisie waarmee deze delicate leisteen is vervaardigd.

Vraag hier meer informatie aan.

styling ID tips en trensd Stijlvolle PVC-vloeren trends
styling ID tips en trensd Stijlvolle PVC-vloeren trends 3
Stijlvolle PVC-vloeren trends 5
Stijlvolle PVC-vloeren trends 7
styling ID tips en trensd Stijlvolle PVC-vloeren trends 2
Stijlvolle PVC-vloeren trends 4
Stijlvolle PVC-vloeren trends 6
styling ID tips en trensd Stijlvolle PVC-vloeren trends 8

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This