Scandinavische sprookjes voor een magische kinderkamer

Ben je op zoek naar mooie, stijlvolle decoratie met een ‘magical touch’ voor de baby- of kinderkamer?

Feeën, elfjes, engeltjes en andere fantasiefiguren staan centraal in de collectie van Mrs. Mighetto. Met posters, kaarten, schriftjes, slingers en wallfriends vol fantasie, geschiedenis en mysteries, is het mogelijk elke ruimte te veranderen in een magische wereld!

Styling Tips en Trends Scandinavische sprookjes voor een magische kinderkamer

Een sprookje komt tot leven

Scandinavisch design vindt steeds vaker haar weg naar de Nederlandse kinderkamer. De posters, guirlandes, stationery en wall friends van Mrs. Mighetto zijn vanwege de originaliteit en magische uitstraling erg geliefd bij zowel kinderen als hun ouders. Creëer een geweldige blikvanger aan de wand door een aantal posters in verschillende formaten bij elkaar te hangen. Of laat je fantasie de vrije loop en laat wat papieren fantasiefiguren (wallfriends) rondfladderen door de kamer. Stijl het geheel af met een slinger vol konijntjes, eenhoorns of luchtballonnen en sprookje kan beginnen.

Styling Tips en Trends Scandinavische sprookjes voor een magische kinderkamer 6

Over Mrs. Mighetto

Het creatieve duo Malin & Anna zijn de gezichten achter het Zweedse merk Mrs. Mighetto. In 2014 zijn ze begonnen met het ontwerpen van deze originele illustraties en dat bleek zo’n succes dat de eerste collectie binnen twee weken al uitverkocht was. Niet zo gek dus dat grote namen als H&M en Sleepyhead (dock a tot) graag met het merk willen samenwerken. De producten van Mrs. Mighetto bestaan uit lieve karakters, die allemaal een eigen naam, magische persoonlijkheid en verhaal hebben. De posters, kaarten en stationery zijn handbeschilderd en verschijnen in een gelimiteerde oplage.

Styling Tips en Trends Scandinavische sprookjes voor een magische kinderkamer 4

Verkoopinformatie

Nybble is de distributeur van Mrs. Mighetto in Nederland en België. Producten van het merk zijn te koop bij de betere baby- en kinderspeciaalzaken en lifestyle shops, bijvoorbeeld bij lidor.nl.

Styling Tips en Trends Scandinavische sprookjes voor een magische kinderkamer 3
Styling Tips en Trends Scandinavische sprookjes voor een magische kinderkamer 2

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This