‘Hygge’ brengt gezelligheid in de winter

Met name in deze tijd hyggen de Denen samen in huis. “Hygge” is namelijk niet alleen een begrip, maar een actieve manier om te genieten van het leven.

Een lifestyle die de laatste jaren ook zijn weg naar ons land heeft gevonden. Dit hyggen kan op vele manieren, we laten je er een paar zien.

Styling ID Blog Hygge brengt gezelligheid in de winter 1

Aan tafel

Het knus tafelen past helemaal binnen deze Scandinavische lifestyle. Terwijl het buiten koud en guur is, komen families en vrienden bij elkaar om gezellig te eten en te ontspannen. Helemaal in deze sfeer is de Artesano Montagne serviescollectie van Villeroy & Boch. Met winterse patronen in rood en grijs.

Styling ID Blog Hygge brengt gezelligheid in de winter 3

Hyggen op de bank

Niets is fijner wanneer het buiten stormt en sneeuwt, dan je behaaglijk op de bank opkrullen onder een warm kleedje. Lekker een filmpje kijken of genieten van elkaar. Een fijne bank of fauteuil, met zachte kussens en een mooi plaid, past helemaal binnen deze trend. Kies ook voor warme kleuren, dan wordt het hygge nog meer beleefd. Deze gebreide variant is van de Knit Factory.

Jøtul

Staren in het vuur

Een mooie houtkachel of -haard creëert een warm en sfeervol hygge moment. Super fijn thuis komen na een lange dag hard werken of een fikse strandwandeling. Met kop warme choco, genieten van een knisperend vuurtje. Heb je geen kachel of haard? Maak dan een groot plateau met allemaal kaarsen erop. Een flikkerend vlammetje doet je al gauw ontspannen.

Styling ID Blog Hygge brengt gezelligheid in de winter 5

Bedtime

In de winter lijken we nog meer te kunnen genieten van ons bed. Lekker warm wegkruipen onder beddengoed dat er prachtig uitziet, maar vooral heerlijk warm is. De overtrekken Frost van Beddinghouse zijn hier bij uitstek geschikt voor.

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This