Hippe kinderkamer- en woondecoraties

Tegenwoordig is het stylen van een baby- of kinderkamer heel normaal. Tuurlijk hadden mijn kinderen leuke kamers, maar die werden gestijld met speelgoed en knuffels.

We hadden vrolijke schilderijen en lampjes aan de muur. Maar als ik nu zou mogen kiezen, zou ik toch voor deze hippe kinder- en woonaccessoires gaan. Vind jij ze ook tof?

Hippe kinderkamer- en woondecoraties 1

Feestartikel of woonaccessoire?

Feestartikelen worden tegenwoordig niet meer alleen voor een verjaardag gebruikt. Steeds vaker zie je slingers en andere decoraties terugkomen op de kinderkamer. En andersom worden kinderkamerdecoratie steeds vaker gebruikt als backdrop, verlichting of tafelversiering op een feestje. Reden voor webshop Hieppp om de collectie uit te breiden met feestelijke kinderkamer- en woondecoraties.

Hippe kinderkamer- en woondecoraties

Tropische collectie

De tropische collectie Miami van het Belgische label Atelier Pierre laat je in een zomerse vibe komen. Met een cactus, palmboom, flamingo, ananas, krokodil en slang in neonkleuren waan je op een exotisch eiland. Ze zijn gemaakt uit eenzijdig beschilderd recyclage-MDF. De vrolijke kleuren eisen zelfverzekerd de aandacht op, terwijl het blanke hout voor wat schaduw zorgt. Een speelse wisselwerking. Deze houten accessoires zijn leuk voor in de kinderkamer, maar passen ook goed bij een Tropical Party.

Hippe kinderkamer- en woondecoraties 2

Dreams en clOudy

Mocht je denken dat Dreams van het label bb collections en clOudy van Atelier Pierre verdacht veel op elkaar lijken. Dat klopt. De labels komen uit dezelfde koker, ze vallen namelijk onder het moederbedrijf Vanhalst, 2 give & enjoy. De wolkjes LED lampjes van bb collections passen perfect bij de Lief Wolkje feestlijn. Geweldig als thema voor een geboortefeestje of een hip verjaardagsfeestje voor je kleintje. De lichtgevende wolkjes zijn niet alleen geschikt als eyecatcher tijdens het feestje, maar ook als blikvanger op de kinderkamer. Extra leuk is dat de vrolijke wolkjes in zachte tinten naar eigen smaak opgeleukt kunnen worden met de verkrijgbare stickers en iconen.

Hippe kinderkamer- en woondecoraties 3

Over Hieppp

Sharaida Paulina, eigenaresse van Hieppp, wil dat ieder kind elk jaar opnieuw een origineel verjaardagsfeestje kan vieren. Met mooie traktaties, kleurrijke ballonnen en gave slingers. In de webshop vind je onder meer originele feestversiering voor kinderfeestjes, babyshowers en kraamversieringen. En nu dus ook kinderkamer- en woondecoraties. Bekijk de hele collectie op www.hieppp.nl.

Hippe kinderkamer- en woondecoraties 4

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This