Heb jij het gratis Pure by Flexa inspiratiepakket al?

Net als iedereen heb ook ik soms twijfels bij het kleuren van een muur. Niet zo zeer om een kleur uit te kiezen, maar het komt nog wel eens voor dat de kleur op de staal of bovenkant van de pot erg afwijkt, wanneer je hem op de muur verwerkt.

Dat heeft natuurlijk met meerdere factoren te maken. Lichtinval is één van de grootste invloeden bij het kleuren van een muur. Je moet dan ook vaststellen of het licht vanuit het noorden of zuiden komt. Om je daarbij te helpen heeft Flexa een fantastische tester uitgevonden. Met deze Flexa Kleurtester met mini-roller is testen zo gepiept!

Styling ID Tips & Trends Heb jij het gratis Pure by Flexa inspiratiepakket al? testers

Pure by Flexa Colorlab®

Pure by Flexa ColorLab® is het kleurpalet van hoogwaardige kwaliteit ontworpen door de kleurspecialisten van Flexa: “Klassieke kleuren gecombineerd met moderne tonen vormen dit unieke rijk gelaagde palet. Bestaande uit pigmenten die zorgen voor diepe intense kleuren met een langdurig mooie uitstraling. Zo komt jouw interieur nog meer tot leven. Elke dag opnieuw.”

Styling ID Tips & Trends Heb jij het gratis Pure by Flexa inspiratiepakket al? 3

Kleuren in de hoofdrol

Kleuren spelen de hoofdrol en maken het mogelijk om iedere stijl in jouw huis te creëren. Kleur is van iedereen en de hoogwaardige kwalitatieve verflijn van Pure by Flexa Colorlab® biedt je een prachtig palet met tijdloze kleuren.

Styling ID Tips & Trends Heb jij het gratis Pure by Flexa inspiratiepakket al? 2

Tijdloze kleuren

De kleuren van Pure by Flexa ColorLab® zijn verdeeld in drie kleurfamilies: vergrijsde kleuren, natuurlijke kleuren en felle en pastel kleuren. Bij elke kleurfamilie tref je inspiratie in verschillende woonstijlen.

Styling ID Tips & Trends Heb jij het gratis Pure by Flexa inspiratiepakket al? 4

Gratis Pure by Flexa Colorlab® inspiratiepakket

Haal nu een gratis Pure by Flexa Colorlab® inspiratiepakket bij de Pure by Flexa dealer. Koop je Pure by Flexa verf voor 31 maart en maak kans om je aankoopbedrag terug te ontvangen.

Wil je meer informatie, kijk dan op de website van Flexa Pure!

 

Styling ID Tips & Trends Heb jij het gratis Pure by Flexa inspiratiepakket al? inspiratie-pakket

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This