De collectie van Zoedt brengt trendy lente

Het is Maart, de zon schijnt, de kou is het land uit, dus op naar de lente!

Ik ben zo toe aan een beetje warm weer. Ik vind ieder jaargetijde heerlijk, maar aan deze winter komt voor mijn gevoel geen einde. Zo heerlijk om dan de nieuwe voorjaarscollectie van Zoedt te ontdekken. Ik verheug me nu al weer op de lange avonden in de tuin.

Styling ID Tips en Trends De collectie van Zoedt brengt trendy lente textielposter lulkoek

Laat de zon maar komen

Kriebelt het bij jullie ook? Met de eerste zonnestralen begin ik als een malle allemaal schoonmaakklusjes op te pakken, waar ik al weken tegenaan zat te hikken. Ik krijg meer energie en kan niet wachten om de tuindeuren open te gooien. Dus tot die tijd doe ik inspiratie op. Zo ontdekte ik de nieuwe voorjaarscollectie van Zoedt. Minimalistisch in zwart/wit, maar de teksten zijn zo leuk.

Styling ID Tips en Trends De collectie van Zoedt brengt trendy lente buitenkussen

Buitenkussens

Extra sfeer in de tuin creëer je eenvoudig met een mooi buitenkussen. Met teksten als “Ga toch eens zitten”, “Even ’n lekker bakkie” en “Lekker buiten kussen” zijn de kussens uit de nieuwe voorjaarscollectie van Zoedt niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens heel uitnodigend om buiten op te vertoeven. De trendy zwart-wit buitenkussens zijn gemaakt van polyester, hebben een formaat van 40 x 40 en worden geleverd inclusief binnenvulling. Daarnaast zijn de kussens waterbestendig, waardoor je ze gewoon buiten kunt laten liggen.

Styling ID Tips en Trends De collectie van Zoedt brengt trendy lente zwart buitenkussen

Tuin- en textielposters

Vrolijk je balkon of kale schutting op met een tuinposter met een originele quote. Met spreuken als “Zon, boek, wijntje” of “Alles is leuker met slippers aan” voorzie je de tuin van een echte eyecatcher. De tuinposters (60 x 80 cm) zijn gemaakt van bisonyldoek, dat normaal gebruikt wordt voor zeilen van schepen. Door de stevige kwaliteit zijn de buitenposters waterbestendig, geschikt voor alle weertypen en makkelijk schoon te maken. Hierdoor kunnen ze het hele jaar door buiten blijven hangen.

Styling ID Tips en Trends De collectie van Zoedt brengt trendy lente tuinposter

Ook voor binnen

Ook voor mensen zonder tuin of balkon heeft Zoedt iets leuks voor aan de muur: nieuwe textielposters. Voor een poster met een tekst als “Nu even niks” of “Vandaag bak ik alleen maar lulkoek” is altijd wel een leuk plekje te vinden. Het textieldoek heeft een offwhitekleur waardoor het stoere linnenachtige uitstraling heeft. Met het touwtje maak je de poster zelf op maat en pimp je in een handomdraai je woonkamer, gang, keuken of wc. Voor bijna elke ruimte is er wel een leuke quote te vinden!

Styling ID Tips en Trends De collectie van Zoedt brengt trendy lente textielposter

Over Zoedt

Het Nederlandse lifestyle merk Zoedt is stoer en eigenzinnig en staat garant voor hippe woonaccessoires en stationery in Scandinavische stijl, met veel zwart-wit. De gedurfde, pakkende quotes, teksten en grafische designs zijn inmiddels te vinden bij diverse verkooppunten in Nederland, zowel online als in de winkelstraten. Daarnaast is het hele assortiment verkrijgbaar via de webwinkel www.zoedt.nl.

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This