Koken waar je maar wilt met de Wild

Art of Fire is sinds februari importeur van het Italiaanse Enki Stove. Het leuke is dat ik natuurlijk heel dicht bij het “vuur” zit. Als vaste blogger en social mediapartner van Art of Fire, krijg ik de exclusieve kans om mijn lezers als eerste te trakteren op deze primeur.

Het eerste product waarmee ik jullie kennis laat maken is de Enki Stove Wild. Een hippe vuurpot met een fantastisch design. Gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en aluminium, maken deze vuurpot tot een betrouwbare en duurzame reisgenoot. Met het doel: Koken waar je maar wilt met de Wild, met (droge) takjes of houtsnippers uit de natuur.

Styling ID Tips en Trends Koken waar je maar wilt met de Wild

Portable en Multifunctioneel

Als verwoed kampeerder (correctie glampeerder ik houd wel van een beetje luxe) ben ik enorm enthousiast over de Wild. Met een grillplaat of wok kun je buiten heerlijk koken. En wil je s’avonds van een lekker kampvuurtje genieten, dan voldoet de Wild hieraan met een rookloos vuurtje.

Styling ID Tips en Trends Koken waar je maar wilt met de Wild avond

Twee verschillende maten

Enki Stove Wild is er in twee verschillende maten. Klein en licht voor de perfecte picknick onderweg of de grotere versie voor een ontspannende barbecue avond met vrienden. Het vuur is te controleren met een handige USB-kabel en Power Bank (bijgeleverd). Gebruik de Wild op de Camping, op het strand, in het park of in de tuin. Samen met familie of vrienden gezellig buiten eten en daarna genieten van een mooi rookvrij vuurtje.

Styling ID Tips en Trends Koken waar je maar wilt met de wild 2 modellen

Art of Fire

De samenwerking tussen Art of Fire en Enki Stove is nog zo vers, dat de producten op dit moment alleen verkrijgbaar zijn via Art of Fire. En om de introductie van de Wild te vieren heeft Art of Fire een gave “win” actie, waarbij je kans maakt op teruggave van het aankoopbedrag. Hiervoor moet je wel dit weekend Beurs Eigen Huis bezoeken en daar een Wild bestellen. Wil je meer informatie over de Wild, bezoek dan hier de website van Art of Fire.

Styling ID Tips en Trends Koken waar je maar wilt met de Wild winactie

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This