Scandinavian Simplicity

Interieurmerk Epos of Sweden heeft zijn weg naar Nederland gevonden. Prachtige interieur accessoires met minimalistische look, dat in veel woonstijlen toepasbaar is.

Altijd fijn om weer een nieuw interieurmerk te introduceren. Zeker als deze vanaf Scandinavische bodem afkomstig is. Ik ben design uit deze landen enorm gaan waarderen. De accessoires van Epos of Sweden vertalen precies waar het om gaat. Puur, eenvoud met een beetje glans.

Styling ID Tips en Trends Scandinavian Simplicity Kubb vase gold

Simplisme als basis

Epos of Sweden gelooft in het feit van simplisme als basis van een goed design en comfort. Door hun streven naar tijdloze ontwerpen en de selectie van een hoge kwaliteit in materialen, ontwerpen zij met dit simpele idee in hun achterhoofd. Het resultaat zijn de objecten die je dagelijks kan gebruiken, waar je een lange termijn relatie mee krijgt. Objecten die de tijd zullen doorstaan.

Styling ID Tips en Trends Scandinavian Simplicity Monolit-and-Vals

Epos of Sweden

Epos of Sweden is een groep ontwerpers en ontwikkelaars in Stockholm, bij elkaar gebracht door hun gezamenlijke passie voor esthetiek en design. Door inspiratie te halen in de Scandinavische historie en de wereld om hen heen, creëren zij functionele en mooie objecten voor je woning.

Styling ID Tips en Trends Scandinavian Simplicity Iluni

Stas Home Déco

Indra Stas heeft met haar bedrijf Stas Home Déco het agentschap voor de producten van Epos of Sweden.  Haar Agentschap bestaat uit Unieke interieurartikelen. Andere merken zijn: Lyon Béton, Vicky Weiler – Tung Design en Knit Factory,

Styling ID Tips en Trends Scandinavian Simplicity Vals-and-Kubb

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This