Zonwerende raamfolie biedt privacy in huis

Ons huis is nieuw gebouwd, maar in de stijl van oud Hollandse huisjes. De huizen zijn zo gebouwd, dat het op een mini dorpje lijkt.

Autovrije straten met brede, echte stoepen. De huizen hebben geen voortuinen, wat betekent dat men vlak langs onze woonkamerramen loopt. Enorme inkijk dus! Bijna alle ramen zijn voorzien van shutters, alleen die van de woonkamer is nog steeds niet geplaatst. Tijdelijke oplossing raamfolie. Dit houdt de inkijk zeker tegen, maar de zon niet. Op bepaalde momenten is het lastig om tv te kijken. De vernieuwende Squid folie van Dr. Sticker is ook zonwerend.

Styling ID Tips en Trends zonwerende raamfolie biedt privacy in huis 2

Warme uitstraling

Squid is een met polyester geweven textiel dat door de zachte en warme uitstraling vergelijkbaar is met inbetween gordijnen. Overdag biedt het voldoende privacy doordat de folie met textiel-structuur inkijkwerend is. Het houdt de doorkijk van buitenaf tegen, terwijl je nog wel van binnen naar buiten kunt kijken. Ideaal! De folie is bovendien goed bestand tegen zowel vocht als hitte en is zonwerend. Perfect als vervanging van gordijnen.

Styling ID Tips en Trends zonwerende raamfolie biedt privacy in huis.jpg

Doe het zelf

Squid is gemakkelijk schoon te houden en geschikt voor ieder type raam. Van HR++ tot hoogrendementsglas. Door de semi-permanente lijm die gebruikt wordt is het plakken van deze raamfolie zeer gemakkelijk. Voor grote projecten en voor wie voor meer gemak gaat kan Dr. Sticker de montage van de folie verzorgen. De raambekleding is beschikbaar in 5 verschillende kleuren (Chalk, Bone, Ash, Oak en Rock) en per strekkende meter te bestellen. Mocht je liever een eigen ontwerp willen gebruiken voor het beplakken van je ramen? Ook dat is geen probleem. Bij Dr. Sticker kan dit materiaal beprint worden met een eigen ontwerp.

Styling ID Tips en Trends zonwerende raamfolie biedt privacy in huis 3

Over Dr. Sticker

Dr. Sticker is de specialist op gebied van reclame en sign producten. Met ruim 15 jaar ervaring staat het team garant voor topkwaliteit. Aandacht, creativiteit, flexibiliteit en snelle levering staan daarbij centraal. Naast de Squid folie verzorgt Dr. Sticker ook o.a. carwrapping, gevelbelettering, reclameborden, fotobehang, vlaggen en vloerbelijning. Bekijk het volledige aanbod op www.drsticker.nl.

Styling ID Tips en Trends zonwerende raamfolie biedt privacy in huis 4
Styling ID Tips en Trends zonwerende raamfolie biedt privacy in huis 5

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This