De natuurlijke kleuren van Amazona

We leven steeds meer in een “healing environment”, een omgeving die prettig, gezond en veilig is. Deze omgeving bevordert bijvoorbeeld herstel bij ziekte en werkt stress verminderend.

Om ziekte en stress te verminderen kan je er thuis ook voor zorgen, dat deze omgeving bijdraagt aan een jouw welzijn. Denk aan luchtzuiverende planten in je huis, meubels van natuurproducten en zorg voor veel frisse lucht. De rustgevende kleuren van Amazona, sluiten precies aan bij deze filosofie. Daarnaast is de verf 100% biologisch afbreekbaar.

Styling ID Tips en Trends De natuurlijke kleuren van Amazona 5

Uniek: 100% natuurlijk én vegan

 

De verf van Amazona is ambachtelijk vervaardigd uit uitsluitende hoogwaardige, minerale bestanddelen en natuurlijke pigmenten, hierdoor is de verf volledig biologisch afbreekbaar. Amazona Krijtverf is uniek in Nederland want naast dat de verf 100% natuurlijk is én de productie in Nederland plaats vindt, is de verf ook vegan. Hierdoor kan een steeds groter wordende groep mensen die bewust willen leven, voorzien worden van mooie duurzame én gezonde krijtverf.

Styling ID Tips en Trends De natuurlijke kleuren van Amazona 3

Zachte en natuurlijke kleuren voor een happy mind

 

Rustige kleuren zorgen voor een positieve mindset. Daarom heeft het kleurenpalet van Amazona Krijtverf geen schreeuwerige kleuren die op een muur te zwaar kunnen overkomen. Maar juist zachte en natuurlijke kleuren die een bijdragen leveren aan een ‘happy mind.’ Doordat de verf natuurlijke kleurpigmenten bevat ontstaan levendige diepe kleuren op de muur, die door lichtinval veranderen. Het natuurlijke pigment zorgt bovendien voor een perfecte dekking, wat de verf veelzijdig en gemakkelijk toepasbaar maakt. Ook meubels kunnen opgeknapt worden met de verf.

Styling ID Tips en Trends De natuurlijke kleuren van Amazona 7

Wil je kennis maken met de kleuren van Amazona? Bezoek dan deze website: https://www.krijtverf-kalkwas.nl/.

Styling ID Tips en Trends De natuurlijke kleuren van Amazona 8
Styling ID Tips en Trends De natuurlijke kleuren van Amazona 6
Styling ID Tips en Trends De natuurlijke kleuren van Amazona 4
Styling ID Tips en Trends De natuurlijke kleuren van Amazona 2
Styling ID Tips en Trends De natuurlijke kleuren van Amazona

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This