Op vakantie relaxen in jouw lichtgewicht hangmat

Wat is het ultieme vakantiegevoel? Hangen in een hangmat. Het maakt niet uit (nou ja..), waar je hem hangt, het zachtjes heen en weer wiegen op een schaduwrijk plekje vind ik heerlijk.

Lekker relaxen doe je deze zomer in een mooie hangmat. Zowel thuis in de tuin als op vakantie. De hangmatten van parachutestof zijn lichtgewicht en compact. Makkelijk mee te nemen dus!

Styling ID Tips en Trends Op vakantie relaxen in jouw lichtgewicht hangmat

Hangmatten

Dat je van parachutestof veel meer maakt dan alleen parachutes bewijst MoreThanHip. Deze webwinkel komt dit voorjaar met een bijzondere eigen collectie, gemaakt van deze duurzame en stevige stof. De collectie bevat onder meer hangmatten, tassen en windvangers.

Styling ID Tips en Trends Op vakantie relaxen in jouw lichtgewicht hangmat 1

Duurzame parachutestof

Parachutezijde, ofwel polyamide, is een veelzijdige stof. Het is een zeer sterk en slijtvast materiaal, dat goed bestand is tegen water, schimmels en zonlicht. Ideaal dus voor het maken van hangmatten. Bovendien gaat een hangmat van parachutestof gemiddeld drie keer langer mee dan een hangmat van katoen. Ook de restjes parachutestof worden goed gebruikt. Hier worden bijvoorbeeld kleurrijke windvangers van gemaakt. Leuk in de tuin of op de camping, maar ook erg leuk als decoratie op de kinderkamer!

Voor kinderen zijn er bovendien vrolijke kindertasjes verkrijgbaar, óók gemaakt van parachutestof. Handig om een drinkbeker, tussendoortje en broodtrommeltje in mee te nemen naar de basisschool.

Styling ID Tips en Trends Op vakantie relaxen in jouw lichtgewicht hangmat 2

Eerlijk geproduceerd en klimaatneutraal

De MoreThanHip hangmatten worden op eerlijke wijze gemaakt in Indonesië, in een kleinschalig atelier. De werknemers worden naar lokale omstandigheden goed betaald en zijn door de werkgever verzekerd voor ziektekosten. Daarnaast zijn de hangmatten klimaatneutraal gemaakt via het Climate Neutral Fonds. De CO2-uitstoot van de productie en het transport van de hangmatten is hiermee gecompenseerd en wordt geïnvesteerd in kleinschalige projecten voor hernieuwbare energie in ontwikkelingslanden.

Styling ID Tips en Trends Op vakantie relaxen in jouw lichtgewicht hangmat 4

Over MoreThanHip

Alle producten van MoreThanHip worden eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd. Eigenaren Kees en Ingrid Meijer willen de wereld een klein beetje beter maken en stellen hoge eisen aan de wijze waarop de artikelen worden gemaakt. Niet alleen eerlijke handel vinden zij belangrijk, maar ook productie in sociale omgevingen, zoveel mogelijk recycling en ambachtelijk handwerk. Dit levert unieke producten op, waarvan er vaak geen twee exact hetzelfde zijn. Ingrid: “Ons doel is om iedereen blij te maken: van de maker in een ontwikkelingsland, tot de gebruiker in Nederland.” De bijzondere producten zijn verkrijgbaar via www.morethanhip.nl, in de showroom in Montfoort en in een groeiend aantal winkels in Nederland en België.

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This