Smart system voor de tuin

Goed nieuws voor degene waarbij de groene vingers ontbreken of juist de tuinliefhebber zonder tijd. Gardena breidt het in 2006 al gepresenteerde smart system voor de tuin uit met nog meer tuingemak.

Na werk thuis komen en onbekommerd genieten van de tuin. Dat vinden de meeste tuinbezitters heel fijn. Hiervoor heb je geen tuinman nodig om dit te bereiken. Met het uitgebreide smart system voor de tuin van Gardena, kan je zelf vanaf afstand de tuin onderhouden.

Styling ID Tips en Trends smart system van Gardena voor de tuin set

Robotmaaier voor kleiner gazon

Het smart system wordt uitgebreid met een extra robotmaaier die geschikt is voor gazons tot 500 m2: de smart SILENO City. De muisstille robot zorgt voor een permanent egaal gemaaid gazon, ongeacht weersomstandigheden. Behalve via het bedieningspaneel aan de bovenzijde kun je ‘m via de smart App instellen. Zo pas je ook, ongeacht waar ter wereld je bent, eenvoudig het maaiprogramma aan of kun je de robot parkeren in het automatische laadstation.

Styling ID Tips en Trends smart system van Gardena voor de tuin sfeer

Besproeiingscomputer

De nieuwe smart Irrigation Control heeft zes separate watergeefkanalen. Dat zorgt voor een optimaal gecontroleerde waterverdeling. Ideaal voor tuinen met plantenborders met een gevarieerde waterbehoefte. Met behulp van de smart Sensor stel je de watergift per border automatisch in. Wanneer het regent of als de grond voldoende vochtig is, wordt er niet besproeid. Met de GARDENA app kun je de tuinbesproeiing instellen, maar ook de gegevens van de smart Sensor aflezen.

Styling ID Tips en Trends smart system van Gardena voor de tuin

Slimme stekkerdoos

Een waterbestendige stekkerdoos die je via de app kunt aansturen. Dat is GARDENA smart Power. Je sluit er diverse elektronische apparaten op aan zoals verlichting, beregenings- of vijverpomp. Die kun je via de app direct in- of uitschakelen of je stelt, met de timerfunctie, vaste werktijden in. De slimme stekkerdoos is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Styling ID Tips en Trends smart system van Gardena voor de tuin set

Toezicht

Op het smart system is ook een toezichtcamera aan te sluiten die onderscheid maakt tussen mens, dier en auto. De camera analyseert direct en geeft desgewenst een melding aan de eigenaar. Een geïntegreerde schijnwerper kan ’s nachts de tuin verlichten maar ook ongewenste gasten afschrikken. Via het GARDENA smart system kun je via smartphone of tablet direct meekijken in de eigen tuin en de schijnwerper aan of uit zetten.

Kijk voor meer informatie op www.gardena.nl.

Styling ID Tips en Trends smart system van Gardena voor de tuin app

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This