Lichtdoorlatende raamdecoratie in combinatie met privacy

Ben jij op zoek naar raamdecoratie waarbij je wel naar buiten kan kijken, maar er niet van buiten naar binnen gekeken kan worden?

Sommige ruimtes in huis vragen om meer privay. Bij voorbeeld een slaap- of badkamer. Met de bece® plissé- en dupligordijnen kan je ook hier genieten van lichtinval zonder inkijk.

Styling ID Tips & Trends Lichtdoorlatende raamdecoratie in combinatie met privacy B&C Raamdecoratie Dupligordijnen kinderkamer

Verduisterend

Dupligordijnen zijn er ook met verduisterende stoffen. Met een twee-in-één model combineer je een verduisterende met een lichtdoorlatende stof. Zo geniet je overdag van de natuurlijke lichtinval, heb je ‘s avonds geen inkijk en kun jij of je kind lekker slapen.

Styling ID Tips & Trends Lichtdoorlatende raamdecoratie in combinatie met privacy B&C Raamdecoratie Plissegordijnen badkamer

Vochtbestendig

Ook voor de badkamer kun je kiezen uit een plissé- of dupligordijn. De bece® collectie heeft speciale vochtbestendige stoffen en zijn daarom perfect voor de badkamer. Deze plissé met visgraatmotief staat prachtig bij de visgraat vloer.

Styling ID Tips & Trends Lichtdoorlatende raamdecoratie in combinatie met privacy B&C Raamdecoratie Dupligordijnen

Voor ieder raam

Heb jij een bijzonder raam in huis? Het fijne aan plissé- en dupligordijnen is dat ze geschikt zijn voor elk soort raam. Dakramen of ronde ramen: niets is te gek. Dankzij de slanke profielen passen ze ook goed in de glaslijst van draai-kiepramen en openslaande deuren. Je leest hier meer over raamdecoratie voor bijzondere ramen

Styling ID Tips & Trends Lichtdoorlatende raamdecoratie in combinatie met privacy B&C Raamdecoratie Dupligordijnen keuken

Over B&C Raamdecoratie

B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk bece®. Raamdecoratie, ook wel bekend als binnenzonwering of raambekleding, speelt een belangrijke rol in ieder interieur. In eerste instantie als licht- en warmtewering en voor privacy, maar ook als sfeerbepaler. Voorbeelden van onze producten zijn rolgordijnen, plisségordijnen, houten jaloezieën en vouwgordijnen. Bekijk hier de collecties.

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This