Mooie PVC vloer op rol met trendy design

Een mooie vloer bepaald voor een groot gedeelte de sfeer in een ruimte. En dat het leggen van een vloer steeds makkelijker en sneller kan, bewijst IVC Group met pvc op rol uitgevoerd in trendy design en hyperrealistisch reliëf.

De vernieuwde collectie Tempo van IVC Group doet zijn naam alle eer aan: een snelle installatie dankzij het gebruiksgemak van vinyl op rol.

Styling ID Tips en Trends Mooie PVC vloer op rol met trendy design

Gebruiksvriendelijk en stijlvol

Tempo combineert het beste van twee werelden: alle gebruiksgemak van luxevinyl op rol met de stijlvolle look van LVT-planken. Tempo oogt net zo echt als authentieke parket. Tempo is ideaal voor commerciële toepassingen waarbij een snelle installatie (tot 30% sneller dan klassieke LVT) én een eigentijdse sfeer belangrijk zijn – denk aan woonzorgcentra, studentenverblijven, sociale huisvesting of retail. Er zijn 4 sfeervolle houtdessins (1 den, 3 eik) in 14 kleuren. De extra matte beschermlaag draagt bij tot de realistische look & feel. Daarnaast zorgt de nieuwe structuurtechnologie voor de ‘finishing touch’: een scherpe V-groef tussen de planken. Voor een nog overtuigender resultaat krijgt elke plank een accent door een aparte houtstructuur.

Styling ID Tips en Trends Mooie PVC vloer op rol met trendy design 1

Hygiënisch en geluiddempend

Ondanks het uitzicht van een echte plankenvloer, blijft het oppervlak wel degelijk 100% naadloos en dus waterdicht: heel hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Andere troeven zijn het geluiddempende karakter, de resistentie tegen indrukken en de zwarte, stevige rug die is afgewerkt met een fijne structuur voor een perfecte verlijming en hechting met de ondervloer.

Styling ID Tips en Trends Mooie PVC vloer op rol met trendy design 5

Tempo is beschikbaar in rollen van 2 en 4 m breed. De collectie wordt niet alleen in België bedacht en ontwikkeld, maar ook geproduceerd – op basis van windenergie én met gebruik van ecovriendelijke, watergebaseerde inkt.

Styling ID Tips en Trends Mooie PVC vloer op rol met trendy design 2

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This