Villeroy & Boch inspireert met nieuwe Badkamer trends en collectie

Villeroy & Boch heeft wat te vieren: het unieke, door Villeroy & Boch ontwikkelde materiaal Quaryl® bestaat 25 jaar. Daarom nodigen ze me eind Mei uit, voor een exclusief kijkje achter de schermen in de Bath & Wellness fabriek in Roden.

Je leest het goed, de Fabriek staat in Nederland. Het materiaal wordt sinds 1993 geproduceerd in de fabriek in Roden. Te gek om te weten dat het materiaal waarvan veel V&B badkamercollecties zijn gemaakt, 100% made in Holland zijn! Tijd om de laatste badkamer trends en collecties even nader te bekijken. Laat je inspireren door Villeroy & Boch!

Styling ID blog Villeroy en Boch inspireert met nieuwe Badkamer trends en collectie 11

Bauhaus design

Premium badkamercollectie Antheus (designer: Christian Haas) staat voor tijdloze allure en goede smaak. De gebruikte materialen marmer, gepolijst roestvrijstaal, TitanCeram en hout weerspiegelen de stijl klassiekers van de moderne tijd. De vormentaal is strak en modern, geïnspireerd op het Bauhaus design. Een nieuwe badkamerklassieker is geboren!

Styling ID Blog Villeroy en Boch inspireert met nieuwe Badkamer trends en collectie 9

MIX & MATCH met Finion

Eén van de belangrijkste kenmerken van de door designer Patrick Frey ontworpen Finion collectie: er is veel te kiezen. Het meubilair is beschikbaar in diverse kleuren en indelingen, die onderling te combineren zijn. Eyecatcher is het vrijstaande bad (Quaryl®), dat kan worden afgewerkt met een designring in chroom, champagne of goud.

Styling ID BLOG Villeroy en Boch inspireert met nieuwe Badkamer trends en collectie 8

Douchetoilet met een minimalistische look

Douchetoiletten worden door de hygiënische voordelen steeds populairder. Maar de toiletten zijn vaak groot en de technologie is goed zichtbaar. Doordat de technologie van de nieuwe ViClean-I 100 in het keramiek is geïntegreerd, oogt dit douchetoilet als een gewoon toilet en dat is uniek. De ViClean-I 100 heeft een minimalistische look, handige douchefuncties en is vervaardigd uit de beste materialen: keramiek voor het toilet, robuust Duroplast voor de zitting en een sproeikop van Quaryl®.

PRIMEUR: Het ViClean-I 100 douchetoilet is beschikbaar vanaf augustus.

 

Styling ID Blog Villeroy en Boch inspireert met nieuwe Badkamer trends en collectie 5

Ultra vlakke douchevloeren met tegellook

De design-douchevloeren van Villeroy & Boch voldoen aan de hoogste antislipklasse, zijn ultravlak, gemakkelijk schoon te maken en af te stemmen op de kleuren en materialen in de badkamer. Dat is dus comfortabel, veilig én hygiënisch douchen. Douchevloer Squaro Infinity (Quaryl®) voelt warm aan de voeten en is exact op maat te maken. Nieuw is de standaardmaat 120 cm x 120 cm. De keramische Subway Infinity douchevloer heeft een tegellook dankzij een speciale ViPrint printtechniekt. Zes prints komen uit de koker van Dutch designer Edward van Vliet.

Styling ID Blog Villeroy en Boch inspireert met nieuwe Badkamer trends en collectie 5

Badmoment voor twee

Met het precieze lijnenspel en de karakteristieke combinatie van rechthoekige en ovale vormen, zijn de baden uit de Oberon collectie echte designklassiekers. De collectie wordt dit jaar uitgebreid met drie nieuwe modellen gemaakt van Quaryl®. De nieuwe lijn Oberon 2.0 biedt onder andere een back-to-wall model. Ook zijn de baden verkrijgbaar met een centraal gepositioneerde afvoer, wat een ‘badmoment voor twee’ een stuk comfortabeler maakt.

Styling ID blog Villeroy en Boch inspireert met nieuwe Badkamer trends en collectie bad

Best verkochte wastafel in TitanCeram versie

Villeroy & Boch brengt haar bestverkochte wastafel Memento dit jaar uit in een TitanCeram versie. De eigenschappen van dit innovatieve materiaal zorgen ervoor dat de verfijnde en strakke stijl van Memento nóg beter tot zijn recht komt in de nieuwe Memento 2.0 collectie.

Styling ID blog Villeroy en Boch inspireert met nieuwe Badkamer trends en collectie wastafel

Over Villeroy & Boch

Vorig jaar bezocht ik Villeroy & Boch in Mettlach Duitsland, waar het hoofdkantoor gevestigd is. Daar komt dus binnenkort een bezoek aan de fabriek in Roden bij. Het kan dan ook niet anders dan dat ik steeds meer fan wordt van hun brede assortiment. Bestaande uit artikelen van de drie divisies: Badkamer & Wellness, Tafelcultuur en Tegels. Met meer dan 265 jaar aan bedrijfshistorie is Villeroy & Boch vandaag de dag een Europees lifestyle-merk, actief in 125 landen. Het merk viert dit jaar haar 270 jarig bestaan.

Styling ID Blog Villeroy en Boch inspireert met nieuwe Badkamer trends en collectie 1

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This