Woonspecial en Winactie voor de Oktober woonmaand

In samenwerking met Wonenonline.nl heb ik een trendrapport geschreven voor de campagne ‘Design & Wonen’, een woonspecial en winactie voor de oktober woonmaand.

Oktober staat bekend als de woonmaand. Speciaal voor deze maand verschijnt er vandaag een unieke special die in samenwerking met o.a. vt-wonen en de Dutch Design Week worden gelanceerd bij Elsevier Weekblad en online via: www.mijn-lifestyle.com.

 

Mijn Lifestyle

Op de website Mijn Lifestyle van Media Planet, kun je inspiratie opdoen op gebied van de laatste woontrends. Naast (voor mij) grootheden als Carlein Kieboom (vt-wonen), José Molenaar (Eigen Huis & Interieur) , Mounir Toub (24 kitchen), Piet Hein Eek en AtelierNL, schreef ik een trendrapport over de interieurtrends voor 2018.

Winactie

Reden genoeg voor een feestje! In samenwerking met Wonenonline en fonQ, geef ik maar liefst 3x een interieuradvies weg.

Droom jij van een nieuwe woonkamer volgens de laatste trends? Of wil jij je slaapkamer oppimpen? Je weet niet goed waar je moet beginnen, de tijd ontbreekt en je wilt ook niet heel veel geld kwijt zijn. Geen paniek!! Klik op bovenstaande afbeelding en schrijf je in.

Bij jou thuis geef ik je in twee uur tijd persoonlijk advies, tips and tricks. Doe mee en wie weet sta ik binnenkort bij jou in huis!

Beeldmateriaal:
– Floor de Kler
– Wonenonline

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This