Mitab introduceert twee nieuwe tafels

Het Scandinavische designmerk Mitab introduceert twee nieuwe tafels. Ze zijn ontworpen door verschillende designers en ogen, ondanks overeenkomsten in kleur, totaal anders. Met uiteraard de eenvoudige Scandinavische kenmerken als hout en minimalistische vormgeving.

Styling ID tips en trends Mitab introduceert twee nieuwe tafels Ahoy hout

Ahoy

Ahoy is een karaktervolle bijzettafel ontworpen door Daniel Enoksson, als een alternatief voor de klassieke bijzettafel. Deze bijzettafel is een contragewicht tafel met een eenvoudig ontwerp. Het kan worden geplaatst om een bank of fauteuil te overlappen om een informeel werkoppervlak te creëren. Ook kan Ahoy geplaatst worden als stand-alone tafel of in groepen van twee, drie of meer.

Styling ID tips en trends Mitab introduceert twee nieuwe tafels Treet

Treet

Treet is een kleine, speelse lounge tafel met drie individuele elementen. Ontworpen door Morten & Jonas met als doel om de eentonigheid van een tafelblad te doorbreken. Lounge tafel Treet heeft een speels uiterlijk door de samenstelling van oppervlakken en kleuren.

Nieuwsgierig naar de overige designmeubelen van Mitab? Kijk dan eens op de website van Project Meubilair B.V.

Pin It on Pinterest

Share This