Dromen komen tot leven

Vaders en moeders die op het punt staan een droomkamer voor hun baby, peuter of kleuter te maken, opgelet! Love, Sam heeft een hele nieuwe productlijn ontwikkeld voor de kinderkamer. Passend bij de trends van nu kun je in de “Dream big little one” collectie een passend thema kiezen voor je zoon of dochter. In deze collectie vind je behang, muurstickers, kussens, posters en kaarten die allemaal perfect matchen. Dromen komen tot leven in deze prachtige fantasiewereld.

Dromen komen tot leven zeemeermin behang

Tropische droom

Kies voor lief behang in poedertinten of juist voor stoer jungle behang. Style de kamer vervolgens af met de bijpassende muurstickers, kussens, posters en kaarten in hetzelfde thema. Met deze nieuwe productlijn kun je elke kinderkamer binnen een handomdraai voorzien van een compleet nieuwe look.

Dromen komen tot leven aapjes behang

Custom made behang

De behangpatronen van Love, Sam worden geprint in patronen van 97,4 cm. Hierdoor zijn de dessins groter dan bij standaard behang van 53 cm. Hierdoor oogt het geheel rustig. Het behang wordt op maat gemaakt en is makkelijk te bestellen via de webstore. Het vliesbehang is van hoge kwaliteit en kan makkelijk met een natte doek worden afgenomen. Wel zo fijn voor de kinderkamer!

Dromen komen tot leven dots behang
Dromen komen tot leven knuffelkussens

Finishing Touch

Met de mooie muurstickers, knuffelbare kussens, leuke posters en kaarten maak je de kinderkamer helemaal af. De ontwerpen sluiten naadloos aan op de behangpatronen en zijn daardoor erg leuk te combineren. Een kale muur maak je in een handomdraai gezellig met een muursticker of poster die past bij de interesse van jouw kind. Met een kussen in hetzelfde thema op het bed maak je van de kinderkamer echt een geheel.

Dromen komen tot leven vliegtuig behang mint

Love, Sam

Love, Sam is bekend van haar stationery collecties in vintage stijl en de bohemian nature collectie. Ontwerpster Sam Loman heeft als doel om iets te maken dat speciaal is, dat ervoor zorgt dat mensen kijken naar de kleine dingen om hen heen of dat ervoor zorgt dat je even kunt wegdromen. De nieuwe kinderkamer collectie past perfect binnen deze visie en is een mooie aanvulling op de bestaande collecties. Bekijk alle ontwerpen op de website van Love Sam.

Beeldmateriaal is van Love, Sam.

Pin It on Pinterest

Share This