Tivoli Audio Art Collectie

Ook in 2018 is de retro en vintage stijl terug te vinden als woontrend, echter zal het volgend jaar meer gericht zijn op de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw.

Daarbij verandert het kleurgebruik wel. Zo zal wit in combinatie met felgekleurde accenten ons interieur beheersen. Ook de kleur bruin, natuurlijke materialen en donker gebeitst hout is weer helemaal terug. Daarom introduceert Tivoli Audio de Art Collectie.

Styling ID tips en trends Tivoli Audio- tafelradio met super sound in retro design

Time to move on

Lompe zwarte speakers staan in geen enkel interieur mooi. Time to move on! Maak daarom kennis met Model One Digital uit de Art collectie van Tivoli Audio. Een stijlvolle tafelradio, die beschikt over een retro design met kenmerkende draaiknop. De houten behuizing is beschikbaar in wit, zwart en walnoot. Dit is een genot voor oog en oor, digitale radio of Spotify klinken kraakhelder.

Styling ID tips en trends Tivoli Audio- tafelradio met super sound in retro design walnoot

Vintage look met moderne mogelijkheden

Naast de Model One Digital radio zijn er nog twee stijlvolle oplossingen: de CUBE en ORB. Beide zijn draadloze speakers die net als het radiomodel uit de ART-collectie prachtig zijn afgewerkt met hout. Dankzij het ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen zijn ze een kunstwerk op zich zijn. De geometrische vormen sluiten naadloos aan op moderne interieurs.

Styling ID tips en trends Tivoli Audio- tafelradio met super sound in retro design draadloze ronde speaker

Tivoli Audio

Tivoli Audio produceert en verkoopt prijswinnende audioproducten die niet alleen de geluidsbarrière doorbreken met hun hifi-geluid. Deze producten worden gefabriceerd in een unieke reeks kleuren en hout, zodat ze er net zo goed uitzien als ze klinken. Het bedrijf werd opgericht in 2000, met als doel prachtig ontworpen, gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige audioproducten aan klanten beschikbaar te stellen. Tegenwoordig worden producten van Tivoli Audio in 40 landen over de hele wereld verkocht. Kijk voor meer informatie op deze website.

Styling ID tips en trends Tivoli Audio- tafelradio met super sound in retro design met ronde speaker

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This