Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017

Ook deze keer waren wij van de partij in het Bloggers Home op Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017. Samen met diverse Bloggers hebben wij de stroom aan beursbezoekers geïnformeerd en geïnspireerd. Onze Inspiratie sessie: “De zes bouwstenen van Interieurvormgeving“, die we dagelijks om 13:00 uur presenteerden, werd goed bezocht. Leuk waren de gesprekken met Bloggers en Interieurstylisten in spé, die gebruik maakten van het moment, om vragen te stellen over opleidingen en bloggerstips. De korte interieurstyling adviezen die wij aan diverse bezoekers hebben gegeven, waren heel leuk en spontaan. Wat vooral leuk was deze keer, was de herkenning. Door bezoekers, maar ook exposanten. Uiteraard hebben wij zelf een rondje gelopen over de beurs. In dit blog een kleine impressie van oude en nieuwe relaties, waarmee we nu en in de toekomst een leuke samenwerking willen opbouwen.

Styling ID blog Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017 Stylingadvies nog te bouwen nieuwbouwhuis
Styling ID blog Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017 Stylingadvies nieuwbouwhuis

Trendy thuis

Dit jaar was het Bloggers Home wederom stijlvol ingericht door Sofacompany. Deze keer mochten we gebruik maken van de tafels van VM Design. De verlichting van Kappennow amsterdam zorgde voor de warm uitnodigende sfeer. Twee dagen lang voelde dit Bloggers Home als een trendy thuis, waar we veel visite mochten ontvangen.

Styling ID blog Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017 Bloggers Home

Oude bekenden

Het leukste van het beursleven is het ontmoeten van oude bekenden. Het voelt onderhand als een kleine familie. De één na de ander kwamen we tegen. Het begon al in het Bloggers Home, waar we wederom samen mochten werken met Mascha Ekkel van LEEMwonen en Romina Frias van Interieurtips.eu. De exposant Nature@Home, die we inmiddels goed kennen, ontmoetten we in de eerste minuten. Ook nu hadden ze een mooie stand van natuurlijke wandpanelen. Een van onze eerste blogs ging over deze trendy wandbekleding: Van kokosnoot tot wandpaneel. En op UW-woonmagazine schreven wij het blog: Wall Cladding.

Styling ID blog Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017 Nature@Home

Ook onze Groningse vriend: Roelf Zersch van De Tafelheren kwamen we tegen. Zijn tafels waren wederom te bewonderen. Voor hem schreven we vorig jaar het gelijknamige blog.

 

Styling ID blog Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017 De Tafelheren

Uiteraard bezochten wij de collega’s van Bouwmedia BV. Deze Haarlemse uitgeverij deelde ook nu weer de UW-magazines uit. Als online redacteur verzorgt onze blogger Nancy van der Drift niet alleen de Product in Beeld teksten, maar ook het maandblog op UW-woonmagazine.nl.

Styling ID blog Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017 Uitgeverij Bouwmedia met de UW-magazines

Nieuw Komers

Dit jaar ontmoetten we echt een paar nieuw komers. Zoals Mensa Heating. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert revolutionaire buitenverwarming (”outdoor heaters”), die je op een zeer aangename en effectieve manier verwarmen middels innovatieve en gepatenteerde infrarood techniek. En nu komt het mooie, de heater wordt onder de tuintafel geplaatst. Deens design, milieuvriendelijk, safe to touch en we hebben het allemaal uitgeprobeerd met een lekker kopje koffie!

Gerry-An Schets was voor ons het pareltje op deze beurs. Met FOTENZ laat zij de foto’s van haar partner ‘shinen’ op allerlei producten. Denk aan kussens, lampenkappen, deuren, dekbedhoezen of banken en stoelen die ze zelf bekleed. Bij dit bedrijf dat gevestigd is in Haarlem gaan we binnenkort op bezoek.

Styling ID blog Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017 Mensa Heating
Styling ID blog Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017 FOTENZ kussens

Plintverwarming

Heel vindingrijk vinden wij de plinten van Heat & Design. ThermaSkirt plintverwarming is dé energiezuinige oplossing voor nieuwbouw en bestaande huizen. Deze plint vervangt in een keer de huidige plinten én radiatoren. Weg met die lelijke radiatoren, daarvoor in de plaats een prachtige warme plint! Super.

Styling ID blog Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017 Heat and Design plintverwarming

Easy Living

Bij deze exposant kwam het ‘déjà vu‘ gevoel. Onze Bloggers Home buren waren de hele dag in de weer met het demonstreren van hun slaapbanken en bedkasten. En met name dat laatste trok onze aandacht. De bedkast is een meubel die al heel lang bestaat. Eigenlijk dachten wij, dat deze uit de mode was. Nou bij lange na niet! Easy Living laat zien dat de bedkast helemaal van nu is. Een uitkomst voor logeerkamers, studentenkamers of anderen die heel klein wonen.

Styling ID blog Beaurs Eigen Huis Voorjaar 2017 Easy Living bedkast

Een kleine greep van bedrijven die er voor ons uitsprongen. We hebben er lang naar uitgekeken en kunnen nu concluderen dat Beurs Eigen Huis wederom een succes was. Bedankt Maud van Rooij en Eefje Meijers van Expo Communications B.V. voor het lenen van jullie Bloggers Home en de thee en koffie. En ook dank aan onze medebewoners: Mascha, Arjan, Lisanne, Romina, Marjolein. Een super leuk team om mee te mogen werken.

Beeldmateriaal:
– Styling ID
– Mensa Heating
– Heat & Design
– FOTENZ
Easy Living

Pin It on Pinterest

Share This