Dutch Design Whiteboards

Naast de succesvolle Dutch Design Wisdom Tiles, zijn er nu ook de Dutch Design Whiteboards!

Van tegeltjes wijsheid naar shopping list, maar wel volgens de Dutch Design Style. Dit betekent dat de whiteboards een make-over hebben gekregen in vrolijke kleurrijke whiteboards die gezien mogen worden. Ideaal bij een brainstormsessie, voor een boodschappenlijstje of een lief berichtje.

Dutch Design Whiteboards to do list

Inspirerend

Ideaal zo’n to-do lijst op kantoor, maar wat een inspiratieloos gezicht op een wit bord. Of een boodschappenlijst in de keuken, erg handig maar vaak saai en niet bepaald een sfeermaker. Een whiteboard is praktisch onmisbaar, maar het vrolijkt niet direct het interieur op. Dutch Design Brand heeft hier iets op bedacht en brengt vrolijke kleurrijke whiteboards die gezien mogen worden. De kleurrijke Dutch Design Whiteboards zijn vorig jaar geïntroduceerd en werden enthousiast ontvangen. Vanwege dit succes heeft Dutch Design Brand besloten drie nieuwe prints toe te voegen aan het huidige assortiment: Green Leaves, Concrete en Gold.

Dutch Design Whiteboards green leaves

Trendy

Verberg niet langer het bord in een hoekje, maar maak er een geweldige eyecatcher van. Een praktisch gebruiksvoorwerp én daarnaast een lust voor het oog. Dat is nog eens een perfecte win-win situatie! Haal buiten naar binnen met de frisse, hippe bladeren van het Dutch Design Whiteboard Green Leaves of kies voor het ijzersterke design van de Concrete. Welke variant het ook wordt, voor elke ruimte is wel een passend whiteboard te vinden. De whiteboards zijn zowel horizontaal als verticaal te gebruiken.

Dutch Design Whiteboards beton

Duurzaam

Het Dutch Design Whiteboard is gemaakt van duurzaam FSC gecertificeerd karton en wordt geleverd in een stijlvol tasje met marker. De whiteboards worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het inpakken, opslaan en leveren van de boards wordt verzorgd door een sociale werkplaats in Amsterdam. De Dutch Design Whiteboards hebben een verkoopprijs van € 14,95.

Dutch Design Whiteboards gold

Dutch Design Brand

Dutch Design Brand staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. In 2011 verwierf het jonge merk wereldwijde bekendheid met de Dutch Design Chair. Dit veelzijdige kartonnen krukje werd door de New York Times een ‘standout creation’ genoemd én won de Red Dot Design Award 2013, een van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld. Inmiddels is de collectie flink uitgebreid met onder meer stijlvolle servetten, strak vormgegeven lampen en moderne whiteboards.

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This