Lifestyle Noviteiten

Vandaag was het weer zover, het jaarlijks terugkerende persevent van TALK ABOUT.  In Amsterdam presenteerden zij de ‘lifestyle noviteiten 2017‘ van inspirerende lifestylemerken. Uiteraard waren wij aanwezig. Na een hartelijk ontvangst werden wij op een enthousiaste manier langs de diverse informatiezuilen geleid. Een mooie manier om de lifestyle noviteiten op het gebied van interieur, culinair en tuin te presenteren. De line-up van lifestylebrands was zeer divers en interessant. We lichten er een paar uit!

Styling ID blog Lifestyle Noviteiten welkom

Amazona

Toe aan een fris interieur? De krijtverf van Amazona is volledig biologisch afbreekbaar en geeft een ultramat effect op muren en meubels. En leuk om te vermelden is dat Amazona van Nederlandse bodem is!

Styling ID blog Lifestyle Noviteiten Amazona krijtverf

Creative Lab Amsterdam

Gerichte aandacht voor elkaar terugbrengen en een glimlach op het gezicht van de ontvanger; dat wil Creative Lab Amsterdam met haar postable papergoods bereiken. Een blik op hun producten en je weet zeker dat dit gaat lukken!

Styling ID blog Lifestyle Noviteiten Creative Lab Amsterdam

Curver

Be SMART, be prepared met de producten uit de gloednieuwe SMART-collectie van Curver! Gezond eten? Maar geen tijd of geld hiervoor. Be SMART! Maak een grote pan verse soep, verdeel deze in porties en vries in. Et voilà drie keer verse soep op tafel! Rijstsalade van de vorige avond, bewaar deze goed in de koelkast en de volgende heb je een heerlijk lunch.

Styling ID blog Lifestyle Noviteiten Curver Drinkware

Treets Traditions

Ontdek de kracht van verzorgende tradities, ontdek de lichaamverzorgingsproducten van Treets Traditions. Voedend, ontspannend, reinigend, verzorgend of hydraterend: elke van de vijf lijnen heeft haar eigen werking. Dit hippe Nederlandse bedrijf biedt haar producten o.a. bij de Etos aan.

Styling ID blog Lifestyle Noviteiten Treets Traditions

Villeroy & Boch

Dek de tafel in stijl met de hoogwaardige serviezen, glaswerk en bestek van Villeroy & Boch.

Styling ID blog Lifestyle Noviteiten Villeroy & Boch Colourful Life
Styling ID blog Lifestyle Noviteiten Villeroy & Boch Bone Porcelain
Styling ID blog Lifestyle Noviteiten Villaroy & Boch

Dit overzicht is slechts een tipje van de sluier! Wat een mooie presentatie. Er zijn nog wat items die we later extra willen uitlichten, dus houdt ons blog in de gaten. Dames van TALK ABOUT bedankt voor jullie uitnodiging! Met een rijk gevulde goodie bag en press kit keren wij terug naar kantoor. Wordt vervolgd.

Beeldmateriaal:
– Styling ID

Styling ID blog Lifestyle Noviteiten goodie bag

Pin It on Pinterest

Share This