Spot de laatste trends

Zin in een leuk Lifestyle Event? Zoek je nieuwe trends op gebied van wonen, lifestyle en beauty? Dan moet je naar HET “Feel Good en Shop Event” van maart komen. Dit succesvolle evenement vindt jaarlijks plaats op een toplocatie. De CHV Noordkade in Veghel is de thuishaven voor diverse organisaties die zich richten op kunst, food, cultuur en vrijetijdsbesteding. En op 25 en 26 maart 2017 gaan de deuren open voor iedereen die zich wil laten inspireren, informeren en vooral wil SHOPPEN!!

Styling ID Blog Spot de laatste trends CHV Noordkade Veghel

Primeurs en nieuwe trends

Shop de nieuwste trends in kinder- en damesmode en sieraden. Doe wooninspiratie op bij de vele mooie stands op interieurgebied. Je kunt naar hartenlust live shoppen bij je favoriete adresjes die je kent van Facebook of Instagram. Er zijn meer dan 100 deelnemers op het gebied van fashion, wonen en interieur, beauty en lifestyle, gifts & gadgets, stationery en baby- en kinderproducten. Zij zorgen voor een flinke dosis aan shopplezier!

Primeur van Instaswap Foundation

Ook zijn er ook een aantal primeurs, zoals de witte letterborden van Misceaup, uniek en naar eigen ontwerp. Daarnaast zorgt ook de Instaswap Foundation voor een primeur. Dit bijzondere initiatief onthult tijdens Feel good & Shop Event het nieuwe thema voor hun ‘Share some Kindness’ actie. Naast deze primeurs zijn er een heleboel deelnemers die hun nieuwe voorjaarscollecties presenteren.

Styling ID Blog Spot de laatste trends 100 shops

Feel good Foodplein

Naast shoppen kun je op het event genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. Heerlijk om tijdens het winkelen even je tassen neer te zetten en je voeten wat rust te geven. In samenwerking met de Proeffabriek, een bijzondere verzameling winkels op de Noordkade die 365 dagen per jaar open zijn, is er een gezellig plein met verschillende foodtrucks en eetstalletjes. Bestel een lekkere wrap, tosti of een soepje om even op adem te komen voordat je het shopping avontuur weer voortzet. Of bekijk je aankopen onder het genot van een borrelplank en een koud wijntje. Even gezellig bijkletsen en een moment van rust, voordat je weer verder gaat om de andere shops te bekijken.

Styling ID Blog Spot de laatste trends foodtrucks en stands

Save the date

Wil je dit hippe lifestyle event niet missen? Noteer 25 en 26 maart 2017 dan nu alvast in je agenda. Beide dagen kun je van 10.00 tot 18.00 uur naar hartenlust shoppen en inspiratie opdoen aan de Noordkade in Veghel.

Bestel je entreeticket alvast via www.feelgoodshopevent.nl.

 

Styling ID Blog Spot de laatste trends 100 shops

Meet & Greet

Ook wij houden van shoppen, lifestyle, trends, FOOD!! Wil je ons aan het werk zien? Op zaterdagmiddag 25 maart kun je ons ontmoeten.
BE THERE!

Beeldmateriaal:
– Pers Wereld
– Feel Good Shop Event

 

Styling ID Blog Spot de laatste trends poster

Pin It on Pinterest

Share This