Douchevloeren met chique decors

Ben jij op zoek naar wat meer uitstraling in de badkamer, dan zijn de ViPrint douchevloeren van Villeroy & Boch een echte aanrader.

De meeste douchevloeren zijn in één en dezelfde kleur betegeld. Door een bepaald gedeelte van de vloer te accentueren, creëer je een eye-catcher in de badkamer. Met de nieuwe ViPrint collectie presenteert Villeroy & Boch designs die tot dusver alleen bij betegelde douches mogelijk waren, maar met het voordeel van een eenvoudig te reinigen en hygiënische douchevloer. Deze douchevloeren maken iets heel speciaals van de douche en geven de badkamer een unieke look.

Styling ID Tips en Trends Douchevloeren met chique decors van Villeroy and Boch viprint geometry sinus white

Vier thema’s

ViPrint onderscheidt vier thema’s die elk verschillende designs en decors bevatten:

Inspired by Geometry

Fascinerend lijnenspel, een magische blikvanger: deze decors, waarvan er 4 werden ontworpen door Edward van Vliet, toveren door de geometrische patronen en grafische structuren een bijna ruimtelijke diepte op de vloer. Het ziet er telkens weer anders uit, iets waar u tijdens het douchen helemaal in kunt opgaan. Eigentijds of klassiek; deze elegante patronen passen bij elke badkamerstijl.

Styling ID Tips en Trends Douchevloeren met chique decors inspired by Geometry

Inspired by Heritage

Echte schoonheid blijft bestaan: deze moderne interpretaties van historische patronen, zoals de beroemde Mettlacher tegelvloeren, zijn een eerbetoon aan de eeuwenoude keramiekkunst van Villeroy & Boch. Ze geven uw douche een unieke intieme sfeer.

Styling ID Tips en Trends Douchevloeren met chique decors inspired by Heritage.png

Inspired by Nature

Haal de natuur in uw badkamer: karaktervolle houten structuren, natuurlijk ogend steen en glinsterende watertinten creëren een gevoel van echte natuurlijke materialen. Deze prachtig realistische decors maken van de badkamer een verfrissende bron van ontspanning. Het authentieke tintje voor zowel moderne als klassieke badkamers.

Styling ID Tips en Trends Douchevloeren met chique decors inspired by Nature

Inspired by Tiles

Hier komt alles prachtig samen: dit thema is geïnspireerd op de meest geliefde vloertegels van Villeroy & Boch. Zo lopen de lijnen en patronen van de tegelvloer van de badkamer op harmonieuze wijze door in de douche. U ziet een tegel, het is een vloer. De vloer kan prima gecombineerd worden met een andere kleur tegels om zo een spannend accent te creëren.

Styling ID Tips en Trends Douchevloeren met chique decors inspired by Tiles

Nederlands topsdesign

De ViPrint douchevloeren zijn er in 20 fraaie decors, waarvan er 6 zijn ontworpen door interieurdesigner Edward van Vliet. De ontwerpen van Van Vliet zijn direct herkenbaar: geïnspireerd door geometrie, natuur en mondiale architectuur creëerde hij patronen in prachtige kleuren die perfect combineren met de bestaande meubel- en tegelcollecties van Villeroy & Boch, maar ook met bestaande collecties van Van Vliet zelf, zoals tapijten en glasmozaïek.

Zelf ervaren wat een ViPrint douchevloer voor een badkamer kan doen? De douchevloeren binnen het Inspired by Geometry thema zijn voor het eerst te bewonderen op de vt wonen&design beurs (3 t/m 8 okt 2017, HAL 12, stand 12-028)!

Styling ID Tips en Trends Douchevloeren met chique decors van Villeroy and Boch geometry

Beeldmateriaal: Villeroy & Boch

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This