Hippe krukjes

Zoek je nog een origineel Housewarming cadeau? Of zoek je nog een leuke aanvulling in dat saaie hoekje? Maak kennis met de Dutch Design Chairs. Deze hippe krukjes zijn gemaakt van stevig FSC gecertificeerd karton. Een innovatief product dat in 2013 beloond werd met de Red Dot Design Award, een van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld. The New York Times noemde het een ‘standout creation’. En nu komt het allermooiste: er is voor iedereen een passend en betaalbaar design te koop (€19,95). Multifunctioneel design, want je kan deze chairs gebruiken als krukje, nachtkastje én bijzettafeltje!

Industriële look

Zoek je een stoer, industrieel krukje of bijzettafeltje? Een echte betonnen Chair, solide en stevig maar zo licht als een veertje. Dutch Design Chair Concrete is robuust, industrieel en toch subtiel. Door zijn intense maar neutrale kleur past dit krukje in ieder interieur.

Barok Stijl

Ga je graag voor goud? De nieuwe Dutch Design Chair Gold  voldoet aan de barok-trend: extravagant en overdadig, maar toch betaalbaar en duurzaam. Er zijn ook servetten verkrijgbaar in dezelfde prints, perfect op elkaar afgestemd.

Natural Look

Bladeren zijn Hot! Haal buiten naar binnen met de frisse, hippe bladeren van de Dutch Design Chair Green leaves! Je ziet ze tegenwoordig overal, op behang, op schilderijtjes, op kussens en plaids. Dit design past in ieder interieur.

Oh Deer

Voor wie van herfstbossen, wandelen, haardvuren en warme tinten houdt is er nu de Dutch Design Chair Deer. Met zijn rood/bruine, aaibare print is het de kruk voor natuurliefhebbers! Dit krukje komt zowel tot zijn recht in een klassiek interieur als in een moderne, strakke inrichting. Ook wel bekend als de “Bambi“.

Check de website van Dutch Design Brand voor nog meer prints of andere innovatieve producten van karton.

Beeldmateriaal:
– Dutch Design Brand

Pin It on Pinterest

Share This