Met Valentijn op een roze wolk

Kijk jij de wereld in door een roze bril? Of zit jij met Valentijn op een roze wolk? Het is zo heerlijk om verliefd te zijn. Wie wil nou niet z’n liefje verrassen met een origineel cadeau! Wij houden ervan. Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij een top 5, van super roze presentjes, samengesteld. Pink is Pretty!

1 High Tea met Valentijn

Deze romantische bekers zijn onderdeel van het Villeroy & Boch Rose Cottage servies. Een High Tea met jouw Sweetheart wordt met deze snoepjes echt sweet!

2 Zoete koekjes bakken

Liefde gaat door de maag! Verras jouw lief met koekjes in deze koekjespot van Cake Boss.

3 TEA = A hug in a cup

En wat als die thee dan ook nog eens geschonken wordt uit deze beauty’s? De linker theepot is van Bredemeijer: theepot Bella Ronda Bubblegum 1,2L. Rechts is het kleine zusje, theepot Cosy Manto Bubblegum 1L van Bredemeijer.

4 Lief klein konijntje

Dit schattige roze konijn is van Qeeboo! Ontworpen door designer Stefano Giovannoni. Dit konijn is niet alleen decoratief, maar kan gebruikt worden als stoel. Leuk voor een kinderkamer of als eye-catcher in de woonkamer.

5 Romantisch slapen

Natuurlijk kan dit prachtige dekbedovertrek “St Remy Blossom” van ¬†House in Style niet ontbreken. Wegdromen onder het bedtextiel van ons favoriete merk, is de ultieme afsluiter van dit lijstje Valentijngifts. Door de subtiele roze gloed kan je dit dekbedovertrek het hele jaar gebruiken.

Beeldmateriaal is verkregen via: TALK ABOUT PR & Communicatie

Pin It on Pinterest

Share This