Gek op Gekkiggeit

Alleen de naam Gekkiggeit is als iemand met Haagse roots fantastisch! (vroegâh ging ik er naar school, gewerkt en 1,5 jaar gewoond) Maar de teksten die dit bedrijf op allerlei producten print, vind ik ook wel errugh leuk. Ik ben gek op Gekkiggeit!

Net nu iedereen dacht dat quotes uit de mode raakte, komt Gekkiggeit met een heel nieuw assortiment. De ene tekst nog hilarischer dan de ander. Weg met de ouderwetse wijsheden. Spreuken van nu, die je soms twee keer moet lezen, maar gegarandeerd een glimlach op het gezicht toveren.

Styling ID Tips & Trends Gek op Gekkiggeit muurvlaggen

Grootmoeders tijd van nu

De tegeltjes met spreuken uit grootmoeders tijd zijn weer helemaal hip! Maar dan wel in een fris en modern jasje. Gekkiggeit beschildert de tegels met originele teksten en quotes. Inspireer je vrienden en familie met een kort gedichtje of een mooie quote. Met teksten als ‘Make it pop like pink champagne’ of ‘It is what it is’ brengen de tegeltjes een lach op ieders gezicht.

Styling ID Tips & Trends Gek op Gekkiggeit tegeltje i wish

Originele cadeaus

Naast moderne tegeltjes vind je in de webshop snijplanken, ontbijtplanken, posters, muurvlaggen en tassen. Stuk voor stuk producten in de kenmerkende en originele stijl van Gekkiggeit. De producten maken vrolijk en geven een echt ‘hebben-gevoel’. Voor wie zich graag laat verrassen zijn er verrassingsboxen: mooie en zorgvuldig samengestelde boxen die perfect zijn om te geven als cadeau. Leuk voor onder de kerstboom.

Styling ID Tips & Trends Gek op Gekkiggeit snijplank rond

Persoonlijke cadeau’s op maat

Alle producten van Gekkiggeit worden door Rinske Claus (oprichter van Gekkiggeit) met de hand gemaakt of bewerkt. Een cadeau op maat laten maken of laten personaliseren behoort ook tot de mogelijkheden. Laat bijvoorbeeld een tegeltje maken met daarop een veelgebruikt stopwoordje van je kleine spruit of de favoriete quote van je vriendin. Ook voor een bijzonder verjaardagscadeau of een huwelijkscadeau kun je bij Gekkiggeit terecht. Bijna niets is te gek!

Styling ID Tips & Trends Gek op Gekkiggeit snijplank

Gekkiggeit

Kun je geen genoeg krijgen van deze gekkiggeit? Kijk dan even op de website! Zo nu klaar met lachen.., want zoals mijn beste vriend altijd zegt: “Enkelt hard werken geeft voldoening”!

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]