Deens Keramiek

De inspiratie voor dit aardewerk servies, van het Deense designmerk DAY HOME, is een mengeling van wereldse invloeden en Scandinavische eenvoud. Indrukken die Hoofd Ontwerper Marianne Brandi tijdens haar wereldreizen heeft opgedaan, zijn vertaald in de handgeschilderde kommen en borden. Het Deense servies, dat bekend staat om hun solide kwaliteitsafwerking, vormt samen een mooie mix en match op tafel. Het  minimalistische uiterlijk van dit servies, geeft de eettafel wereldklasse. Deens Keramiek om van te smullen!

Styling ID Tips&Trends Deens Keramiek handgemaakt

Handgemaakte collectie

Het servies ademt een luxe sfeer uit. Het bord is handgemaakt en handgeverfd. Verkrijgbaar in zwart en wit of gedecoreerd wit met zwarte beschilderingen.

Styling ID Tips&Trends Deens Keramiek handgemaakt wit

Dit servies van DAY HOME is een perfecte basis voor een prachtig gedekte tafel. Het glaswerk stamt uit Marokko, daar wordt dit glas met de hand gemaakt en geblazen. Een mooie toevoeging aan deze rijk gedekte tafel.

Beeldmateriaal: DAY HOME

Pin It on Pinterest

Share This