De perfecte kerst met Rivièra Maison

Ben jij ook zo’n fan van Rivièra Maison? Deze landelijke en romantische woonstijl is voor heel veel ‘fans’ een “Way of Life” geworden. Elk seizoen kent zijn eigen kenmerkende accessoires. Op deze manier wordt het RM-huis nooit saai, maar leeft het mee met iedere moment. Door het gebruik van natuurlijke materialen wordt het unieke uiterlijk kenmerkend bepaald. Daardoor is deze stijl geliefd bij een heel breed publiek. Het is in ieder geval één van de weinige woonconcepten die een eigen fanclub heeft. Ook nu bieden ze een compleet plaatje. Speciaal voor alle RM-fans dit blog: de perfecte kerst met Rivièra Maison!

Styling ID blog: de perfecte kerst met Rivièra Maison 1

De gezelligste tijd van het jaar

De meest gezellige tijd van het jaar is aangebroken. Door de kerstboom tussen de twee banken te plaatsen, kan je vanuit elke hoek van de kamer genieten van de sfeervolle lichtjes. De authentieke RM-sfeer wordt benadrukt door de subtiele kerstversiering. Een prachtige ‘eye-catcher’ op de salontafel maakt de sfeer compleet.

Styling ID blog: de perfecte kerst met Rivièra Maison 2

Kersttafel decoratie

Gebruik de eettafel niet alleen voor het kerstdiner! Door een mooi opgemaakte etagère of kaarsenhouder geef je de tafel de juiste kerstsfeer mee. En wanneer de tafel gebruikt moet worden is dit perfecte prieeltje snel verwijderd. Of gebruik het juist als ‘centerpiece‘  tijdens het kerstdiner.

Styling ID blog: de perfecte kerst met Rivièra Maison 3
Styling ID blog: de perfecte kerst met Rivièra Maison 4

De lagen van deze etagère zijn stuk voor stuk kleine winterlandschapjes! Hiermee creëer je niet alleen een mooie kerstsfeer, maar ook na 1 januari kan je blijven genieten van dit pronkstuk in huis.

Styling ID blog: de perfecte kerst met Rivièra Maison 2

Kleine details

Je hoeft niet overdadig aan de gang te gaan met de kerstaccessoires. Het zit hem juist in de kleine details. Hiermee bereik je de perfecte Rivièra Maison kerstsfeer in huis.

Styling ID blog: de perfecte kerst met Rivièra Maison 6

We wish you a Merry Christmas

Mijn speciale dank gaat uit naar de (drieling) dames Jerney BST van Eysden, Jaclyn BST van Eysden en JoJo Ton! Bedankt voor jullie Rivièra Maison kerstinspiratie en de prachtige foto’s hiervan.

Ben jij ook trots op jouw speciale RM hoekje in huis (geen kerst). Stuur ons dan jouw foto, dan maken we in 2017 een speciaal blog hierover.

Fijne kerstdagen en een RM-stijlvol 2017!

Styling ID blog: de perfecte kerst met Rivièra Maison 7

Pin It on Pinterest

Share This