Shopping Time!

Hoe fijn is het om je nieuwe kamer af te stijlen met nieuwe accessoires? Zeker voor mijn dochter!! Samen met haar heb ik een accessoireplan gemaakt. Niet dat we dat allemaal gaan kopen, maar het geeft je wel een richtlijn. Dus Shopping Time!

Styling ID accessoireplan voor Shopping Time!

Aangezien ik low-budget te werk wil gaan, geldt dat ook voor de aanschaf van de accessoires. En dat is niet heel moeilijk, want er zijn genoeg winkels waar je leuke spullen kan kopen voor een schappelijke prijs. Denk aan IKEA, Xenos, Leenbakker en zeker ook de kringloopwinkel. The vintage store is een enorm leuke winkel, heel hip gestyled, dat je bijna vergeet dat je in een kringloopwinkel shopt!

Ons “shoppings” resultaat van vanmiddag, een auto vol…, I love Ikea!!

Pin It on Pinterest

Share This