De Tafelheren

In het Bloggers Home had ik het geluk te mogen werken aan een tafel met een geheel eigen karakter. Mister Simpel was zijn naam!  Een tafel met een eenvoudige, maar robuuste en moderne uitstraling. De “touch” met zijn massief hardhouten blad voelde zeer prettig aan en gaf me een comfortabel gevoel. De asymmetrische vorm van de poten, maakte me nieuwsgierig naar zijn ontwerpers. Wie zijn de Tafelheren van deze tafel?

 

Styling ID Blog: de Tafelheren: tafel Mister Simpel

Roelf Zersch: Tafelheer!

Deze “gekke” man uit Groningen, zoals hij zichzelf gekscherend noemt, is DE Tafelheer van het bedrijf met vergelijkbare naam: de Tafelheren.

Het idee, dat de klant over 10 jaar nog zal genieten van zijn creatie, doen zijn ogen glinsteren!

Deze energieke ontwerper is ooit samen met een studiegenoot begonnen. Beide waren druk met het ontwerpen, creëren en produceren van handgemaakte meubels. Want naast de unieke tafels, worden er ook krukjes gemaakt. Met grote passie vertelt Roelf over zijn bedrijf en met name over zijn creaties. Stuk voor stuk met zorg ontworpen, in nauwe samenwerking met de klant. Alle vervaardigd met alleen de beste materialen. Het idee, dat de klant over 10 jaar nog zal genieten van zijn creatie, doet zijn ogen glinsteren!

Styling ID blog: de Tafelheren: tafel Mister Epoxy

De klant is Koning

Alle wensen en ideeën van de klant worden zeer serieus genomen door de Tafelheren. Het is de bedoeling om de tafel van hun dromen te maken! Hoe gekker het idee, hoe groter de uitdaging. Dat maakt de Tafelheren alleen maar enthousiaster. De tafel heeft een belangrijke rol in ons leven. Dit centrale punt in huis mag dan ook heel speciaal zijn.

Wanneer de klant geen eigen creatie wil, bieden de Tafelheren tafels aan van het Deense merk Spekva en het Duitse merk Belfakto.

 

Styling ID Blog: de Tafelheren Dealer van Spekva Tafels
Styling ID Blog: de Tafelheren Dealer van Belfakto Tafels

Enthousiaste tafeldame!

Samen met Roelf heb ik nog een paar creaties van hemzelf op de Beurs Eigen Huis bekeken. En ook de krukjes zien er fantastisch uit. Ik kan alleen maar concluderen dat ik vandaag een enthousiaste tafeldame was, die het geluk had te mogen werken aan Mister Simpel.

Roelf Zersch, Tafelheer van de Tafelheren, bedankt voor deze bijzondere ontmoeting!

Ik wens je veel creativiteit voor de toekomst.

Styling ID Blog: de Tafelheren, Tafelheer Roelf Zersch

Wilt je ook aan tafel met de Tafelheren? Bezoek dan: www.detafelheren.nl!

Foto’s:

  • De Tafelheren
  • Spekva
  • Belfakto
  • Styling ID