Themabeurs Het Juweel Sparrendaal

Styling ID beurzen en evenementen Themabeurs Het Juweel Sparrendaal

“Het Juweel” is dé enige themabeurs in Nederland die zich enkel concentreert op juwelen, sieraden en horloges. Deze succesvolle juwelenbeurs vindt aan het begin van de zomer plaats op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Bezoekers genieten van de grote diversiteit aan hedendaagse ontwerpen tot zeldzame antieke juwelen. Liefhebbers van bijzondere juwelen, sieraden en horloges houden daarom 8 t/m 10 juni vrij voor een bezoek aan Themabeurs Het Juweel Sparrendaal .

Styling ID beurzen en evenementen Themabeurs Het Juweel Sparrendaal 3

Unieke collecties juwelen & horloges

Tijdens het Juweel tonen en verkopen hoog aangeschreven goudsmeden, edelsmeden en juweliers uit onder andere Nederland, Zwitserland, Engeland en België hun mooiste sieraden. Juweliers gespecialiseerd in exclusieve vintage juwelen en bijzonder zilver completeren dit uitzonderlijke aanbod. De combinatie van authentieke en unieke moderne juwelen & horloges maakt een bezoek aan Het Juweel Sparrendaal meer dan waard!

Styling ID beurzen en evenementen Themabeurs Het Juweel Sparrendaal 1

Interessante rondleidingen

 

Speciaal voor de bezoekers van Het Juweel zijn er dagelijks exclusieve rondleidingen. Deze worden gegeven door juwelenexpert Wendy Roelofs van Arqadia. Tijdens deze rondleiding van ± 30 minuten komen o.a. de juwelenstijlen, diverse soorten edelstenen en de kwaliteitskenmerken van juwelen aan de orde. De bijzondere techniek van mechanische horloges komt natuurlijk ook aan bod. Daarnaast is, in de kasteeltuin van Buitenplaats Sparrendaal, een gezellig terras met tafels en zitjes ingericht. Hier kunt u tijdens Het Juweel in alle rust gebruik maken van een goed glas wijn of een heerlijke lunch.

Styling ID beurzen en evenementen Themabeurs Het Juweel Sparrendaal 4

Wat, waar en wanneer


Wat:                           Het Juweel Sparrendaal
Locatie:                     Buitenplaats Sparrendaal, Driebergen
Data:                          Vrijdag 8 t/m zondag 10 juni 2018
Openingstijden:       Dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur

Kijk voor meer informatie op deze website.

 

Pin It on Pinterest

Share This