Sfeerbeurs LaTable

In de prachtige ambiance van de Grote Kerk in Naarden-Vesting geniet de bezoeker van dé facetten van een luxueus eigentijds leven. La Table staat voor zien, beleven, proeven en ontdekken van Home & Living. Maar ook Fashion & Beauty, Lifestyle & Home Entertainment, Leisure & Travel, Jewelry & Watches tot Food & Wines.

Kom ook naar Sfeerbeurs LaTable in de Grote Kerk te Naarden op 9 t/m 12 november 2017.

Verrassend anders: de Wondere Werelden van LaTable

Dit jaar heeft LaTable meerdere nieuwe “Wondere Werelden” gecreëerd. In de twee aparte vleugels van de Grote Kerk zijn enerzijds de wondere wereld voor de Man en anderzijds de Vrouw te vinden met een typische eigentijdse beleving. De wondere WoonWereld met het ultieme luxe interieur is een inspirerend nieuw, open gedeelte in het midden van de Grote Kerk. De BuitenWereld completeert de Wondere Werelden van Sfeerbeurs LaTable.

Styling ID Beurzen en evenementen Sfeerbeurs LaTable 1

Smaakvolle Etalages

Ook nieuw dit jaar zijn de fraai ingerichte “etalages” bij de ingang, die de bezoeker direct opvallend verrassen. Hier is een voorproef te zien van al het bijzondere dat LaTable te bieden heeft. Deze opvallend andere setting maakt, naast de traditionele tafelcultuur, een bezoek aan LaTable nog meer de moeite waard!

Styling ID Beurzen en evenementen Sfeerbeurs LaTable 4

Mannen gratis

Op vrijdag 10 november kunnen alle vrouwen Sfeerbeurs LaTable samen bezoeken voor de prijs van één. Mannen kunnen op deze Vrouwendag na 17.00 uur gratis naar binnen! Al deze nieuwe componenten maken van Sfeerbeurs LaTable de belevenis die de bezoeker dit najaar niet wil missen!

Styling ID Beurzen en evenementen Sfeerbeurs LaTable 5

Geïnteresseerd? Bezoek voor meer informatie hier de website van Sfeerbeurs LaTable.

Bewaren

Bewaren

Pin It on Pinterest

Share This