Styling ID Beurzen en Evenementen Nationale Tuinweek- van 9 t m 17 juni 2018

Nationale Tuinweek: van 9 t/m 17 juni 2018

De Nationale Tuinweek: van 9 t/m 17 juni 2018, heeft als thema ‘Moestuinieren’. Tuinvereniging Groei & Bloei organiseert in die week ‘groene’ activiteiten in meer dan 20 regio’s in het land. Van Schagen tot Roermond en van Wageningen tot Walcheren. De meeste activiteiten zijn gratis, voor sommige wordt een kleine vergoeding gevraagd. De tuinweek wordt afgesloten met het Open Tuinenweekend op 16 en 17 juni waarin meer dan 1.000 particuliere tuinen opengesteld worden voor publiek.

Styling ID Beurzen en Evenementen Nationale Tuinweek van 9 t m 17 juni 2018 1

In heel Nederland worden plantjesmarkten, workshops, excursies en lezingen georganiseerd rondom het thema ‘Moestuinieren’. Voor een compleet overzicht van activiteiten kun je terecht op www.groei.nl/tuinweek. Daar vind je tevens data en locaties. Bijvoorbeeld van de ‘groentesoiree’ die op de vooravond van de Nationale Tuinweek wordt gehouden in het Westland. Met demonstraties, groentecabaret, muziek en moestuinpoëzie.

Styling ID Beurzen en Evenementen Nationale Tuinweek- van 9 t m 17 juni 2018 4

Op 16 en 17 juni is het Groei & Bloei Open Tuinenweekend in heel Nederland. Ruim 1.000 particuliere tuinen openen hun tuinhekken voor iedereen. Zo ontdek je de mooiste groenparadijsjes van Nederland. In een verschillende regio’s zijn er speciale fietsroutes langs (moes)tuinen. Kijk voor een compleet overzicht van alle open tuinen op www.groei.nl/tuinweek.

Styling ID Beurzen en Evenementen Nationale Tuinweek- van 9 t m 17 juni 2018 1

Pin It on Pinterest

Share This